škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

istanbul-yalova

Ziyaretçi · 6 · 3142

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurdal

• Ziyaretçi
tum forumcu arkadaslara selamlar...

haftasonu yeni aldığım aracımla ilk kez biraz uzun yol yapma fırsatı buldum. ailemle birlikte istanbuldan yalovaya gidip geldim. hem güzel bir gezi oldu hemde araca alışma faslını ilerlettim:)
     sattığım c3 ten sonra yeni aldığım roomster da ne kadar iyi bir seçim yapmış olduğumu ispat için iyi bir gezi oldu.
     aracım beni hiç üzmedi yormadı rahat rahat gidip geldik. toplam 300km yol yaptım 60 tl'lik mazot yaktım. tabi eski aracımdan sonra yakıt tüketimi biraz fazla gibi görünsede rahatlık ve konfor arayı kapattı.
     temdeki şerit değiştirmelerden birinin esnasında sinyal takılı kaldı. sinyal kolunu ortadaki konumuna geri getirdiğim halde, hala lamba yanıp sönmekteydi. bende birkaçkez kolu ileri geri ittirip çektim düzeldi. aynı arızayı tekrar da yapmadı. üzerinde fazla durmadım.

tum roomici ve skodacı dostların yolu açık olsun.... selamlar...:kart:

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yaptığın ortalam hıza , araçta bulunan kişi ve bagaj durumuna göre yakıt değişkenlik gösterir.. kazasız belasız kullan.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız sürüşler dilerim..

O sinyal takılı kalması değilde sinyal kolunu bir kez sağa veya sola sinyal verecek şekilde hafif ittirdiğiniz taktirde 3 kere sinyal vererek otomatik kapanır.Sanırım onu kastediyorsunuz siz..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimiçi lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

gurdal

• Ziyaretçi
Alıntı
O sinyal takılı kalması değilde sinyal kolunu bir kez sağa veya sola sinyal verecek şekilde hafif ittirdiğiniz taktirde 3 kere sinyal vererek otomatik kapanır.Sanırım onu kastediyorsunuz siz..

bilmiyorum sanırım öyle olabilir...

Çevrimdışı ugurnih

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
evet aynen ole sinyal kolunu cekmeyı bırak hafif  dokunsan bıle 3 kere yanar:) çok kullanıslı bı ozellık bence :)