0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki hocam sizden rica etsem ordan getirtmek mümkün olur mu acaba?
şimdi farkettim,,, arka tampon koruyucu da isterimmmhttp://www.superskoda.com/roomster/exterior/skoda-roomster-rear-bumper-protection-strip-oem-skoda, tampon üstünde siyah olarak , görünen parça diye düşünmüştüm...
Bu ürün orijinal Skoda Auto ürünü, yetkili servislerden indirimli kampayna zamanı sipariş verebilirsiniz... Kodu: KDA770004
İrfan Hocam teşekkür ederim, cam rüzgarlıkların kodu Cat. number: RM-WNDDFCF,,ve Cat. number: RM-WNDDFC bunlar olsa gerek ,
İrfan Hocam, tekrar teşekkür ederim.Arkadaşlar, benim bahsettiğim, camlara takılan rüzgarlıklardan kullanan varmı?eskiden murat 124 ve diğer tofaşlara takılırdı...sesi ve yağmuru gerçekten keserdi.. faydası olurdu...
O nikelaj şeritlerin incesinden bulsam ben de kendim yapacaktım ama daha incesi yok piyasada.
abi reklamcıdan şerit krom renk yapıştırma alıp kendin makasla düzgünce kesip kesip yapıştırabilirdin bizimki gibi
Onları denedim, basınçlı yıkamada uçtu gitti hatta bir ara boyadım bile ama astara rağmen tutmadı boya. Düşeş bulduğum için aldım seti... Boya denemesi
Maymun ettin fukara ciğeri yav!:rm::hanz:
:hhh: :hhh: :hhh: Geri dönüşü mümkün uygulamalar yapıyorum :hih:
Tavan raylarını söksene!:hih::huh::hah::hoh::hh::hhh::bnn: