škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

vRSlerden yeni kareler

lrfan · 33 · 13988

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALİ İLA

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;125869
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sipariş ettiğiniz araç RS' mi acaba.Yoksa standartmı ?

teşekkür ederim, RS sipariş ettim ama bu resimdeki model S2000 imiş ve daha sportif duruyor,yere daha yakın dolayısıyla bodykit ler yakışıyor. RS ler biraz yüksekcene bilmiyorum burdaki gibi durur mu? aslına bakarsanız bayilerde de doyurucu bir bilgi yok, bi resim,renk veya örnek yok...:( bitane yeşil araç resmi var heryerde, ki buna inan o renk almamak için en büyük neden olur.. :)     sadece ellerinde bilgisayar ortamında hazırlanmış bir dosya var (mygökhan isimli arkadaşa attım dosyayı burda paylaşacaktı....)
benim 180 hp lik motor aklımı çelen aslında, daha önce 110 hp nin üstünde araç kullanmadım askere gitmeden 2001 A3 vardı.
aslında 180 hp yi daha yukarı çekmenin yolları araç üstünde nasıl bi değişiklik yapmaktan geçer bilginiz var mı? bide resimdeki ön kaporta, arka tavan spoileri ve çamurluk üstündeki bodykit ler bunlar nereden temin edilir, daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle pek bilgim yok :)

teşekkürler..
:gut:

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
aracınızı aldıktan sonra yazılım yapacak olursanız o motoru her önüne gelende elletmeyin. belli başlı üstadlara yada direkt abt ye yaptırın :)

Çevrimdışı ALİ İLA

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;125986
aracınızı aldıktan sonra yazılım yapacak olursanız o motoru her önüne gelende elletmeyin. belli başlı üstadlara yada direkt abt ye yaptırın :)

dediğim gibi fazla bi bilgim yok, yazılım derken, ne konuda yazılıma ihtiyaç olucak, aracı güçlendirmek için eklenecek parçalar için mi?
ve ABT ye baktım goog dan gayet prof duruyor varsa bildiğiniz üstad lar onlarada yönledirebilirsiniz.
serviste yaptırabileceğimiz bişeyler yok mu, yada onları aşan konular mı bunlar?

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
öncelikle bir bilgi ekleyim yapacğaınız her türlü müdahale motorunuzu garantidışı bırakır. aracınıza bir süre binin. garantibitmek üzere iken serviste komple kontrolden geçirirsiniz ondan sonra uygulamalara girin.

uygulama olarak. 180 lik tsi motora yapılacak çok bir şey yok. zaten üst sınırlara yakın. abt ile yada iyi bir yazılım ile de 210 bg civarında güç alabilir.

stock hali ile stock type-r ı geçemiyor ama iyi zorluyor :) arkadaşımın ibiza cuprasından biliyorum.

ama yapmak istiyorum derseniz sizi yönlendirebilirim istanbulda.

bu arada modifiye düşünüyorsanız  manuel alın derim dsg olmasın :)

Çevrimdışı ALİ İLA

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
motorla olan kısmını dediğiniz gibi yapmak bencede mantıklı olanı, garanti süresi içersinde bi müdahele ettirmiyim.yakıt tüketiminede bi ekstra olarak yansır.. :)
180 lik bi motorun 100km de 6,4 lt tüketmesi de enteresan fake değilse :) gayet ekonomik geldi bana.
ilk siparişte aracı dediğin gibi manuel sipariş ettim ama askerden geldiğimden beri 1 yıldır kız arkadaşımın DSG arabasını kullanıyorum ve eğer aracın DSG gelmemesi durumunda bir cümle kurdu ve sonunu getirmedi...:) maalesef DSG gelicek...

bahsettiğim modifiye parçalar için istanbulda bildiğiniz yerler varsa bakabilirm. parçaları yerlerinden alsam servise getirsem orda da takabilirler mi acaba ve sağlıklı olur mu?

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ALİ İLA;125995
motorla olan kısmını dediğiniz gibi yapmak bencede mantıklı olanı, garanti süresi içersinde bi müdahele ettirmiyim.yakıt tüketiminede bi ekstra olarak yansır.. :)
180 lik bi motorun 100km de 6,4 lt tüketmesi de enteresan fake değilse :) gayet ekonomik geldi bana.
ilk siparişte aracı dediğin gibi manuel sipariş ettim ama askerden geldiğimden beri 1 yıldır kız arkadaşımın DSG arabasını kullanıyorum ve eğer aracın DSG gelmemesi durumunda bir cümle kurdu ve sonunu getirmedi...:) maalesef DSG gelicek...

bahsettiğim modifiye parçalar için istanbulda bildiğiniz yerler varsa bakabilirm. parçaları yerlerinden alsam servise getirsem orda da takabilirler mi acaba ve sağlıklı olur mu?

zorlayarak bineceksen dsg alma :) manuilelden hem daha fazla zevk alacaksn motor sesin bile farklı olacak hemde o motorda şanzıman zaten limitlerde güç artırma yaparsan sorun çıkar.

yakıta gelirsek o değer karma tüketim. ama tüketimin basmadığın zamanki değerlerini görünce ayrı zevk alıcaksn :) verdiği performansa göre tüketim değerleri harikadır o makinenin. o konuda rakipsizdir diyeyim :)

iki saygıdeğer abimde golf gt var. birisi dsg li diğeri manuel. ankara içi 7,5 8 lt tüketiyorlar normal sürüşte.

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aslında aracı fabrika çıkış olarakda motor modifikasyonlu alabilirdiniz.En azından garanti kapsamında olurdu.Mesela 1.4 TSI 125 HP Superb' leri 160 HP olarak sipariş etme şansına sahipsiniz.Sanırım RS' dede fabrika üretimi olarak 180 HP' den 201 HP' ye çıkarılma şansı vardı.Yani aracınız direkt olarak 201 HP olarak gelirdi.Sizde modla falan uğraşmazdınız.Hem orjinalliği bozulmazdı hemde garantili olurdu.Ön ve arka spoyleride yine fabrika çıkış alabilirdiniz.Ama S2000' deki parçalar kadar abartı olmazdı.Sade ve şık dururdu.Benim fikrim bu yönde.Bu arada araç kaça mal oldu acaba öğrenebilirmiyiz ?
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2010, 14:06:19 Gönderen: crash »
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı ALİ İLA

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ön ve arka spoylerler, egzost çıkışlarına kadar araç herşeyi modifiye geliyor zaten, standart donanım olarak sunuyorlar hepsini. benim kastettiğim resimdeki araçtaki ön kaporta ve arka tavandaki spoiler. bunları nerden bulabilirim ve bunları alsam servisteki ustalarda takabilirler mi yoksa direk aldığımız yerde mi taktıralım?
adobe dosyasını foruma yüklemeyi bilen varsa ona bayinin verdiği VRS dosyasını atayım buraya atın, size zahmet :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ALİ İLA;126014
...adobe dosyasını foruma yüklemeyi bilen varsa ona bayinin verdiği VRS dosyasını atayım buraya atın, size zahmet :)
Adobe dosyasını http://www.rapidshare.com sitesine yükleyip oradaki "download linki" denilen linki bizimle paylaşarak, dosyayı forumda paylaşmış olursunuz.:wnk:

Çevrimdışı ALİ İLA

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
skoda VRS modellerinde birçok ekstraya giren özelliği standart donanıma almış, sadece renkli jant,tavan ve DSG ekstraya giriyor. bunların hepsini dahil ettiğinizde karşınıza çıkan rakam 50.000 TL oluyor. ki bu motora sadece bu parayı basar insan, gerisi teferruattır benim için. bende heyecanla bekliyorum, şimdiye kadar A3 kullanıcısıydım, 56000 TL'ye standart düz 1,6 A3 alacaktım 1 ay öncesine kadar.
arkadaşım opel servisini SKODA bayisine çevirene dek :)
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2010, 12:06:40 Gönderen: ALİ İLA »

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Her ne kadar hayvani bir motoruda olsa B segmenti ( hemde Skoda ) bir araca 50 bin TL vermek cidden cesaret isteyen bir iş.Çevrenizde baya eleştiren insanlar çıkacaktır buna hazırlıklı olun.Onları sadece araca bindirip bir tur attırın yeter sanırım :) Ayrıca öyle sanıyorumki trafikte dikkatler üstünüzde olacak.Çünkü nadir görünen bir araç ;)
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Ugur A.

• Ziyaretçi
Şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Alıntı yapılan: ALİ İLA;126052
...şimdiye kadar A3 kullanıcısıydım, 56000 TL'ye standart düz 1,6 A3 alacaktım 1 ay öncesine kadar.
arkadaşım opel servisini SKODA bayisine çevirene dek :)
Sayın mygokhan duyuyor musunuz?:D

Çevrimdışı s.alkan

• Servis Müdürü
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sahkanotomotiv.com
Alıntı yapılan: lrfan;123279
Sarı seven?

irfan hocam sarı seven derken ......!
---------------1.4 TSI 180 HP-------------------------

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici