sayın alp bey , öncelikle degerli yorumlarınızdan dolayı tesekkür ederim . yukarıda ilk yazdıgım konu sanırım neden alıyorum die yeterli olmustur . bende bir noteebok vardı camı kırıldı , yaptırmak istedim bir sürü para dediler vede takacakları panel orjinal degildi . bende karar verdim madem paneli yok islemcisi sağlam bende evde degerlendireyim dedim . onu eve sabitliycem monitör klvaye v.s aparatlarla sabit kalacak evde . gelelim netbooka bu zamana kadar hep yanımda tasıdıgım icin su anda olmayısı beni asırı derecede rahatsız ediyor . hic birseyi takip edemiyorum. netbookta hic bir amacım yok . sadece internet icin alıyorum . ama tabiki sadece internette gezicem diye problemli bir bilgisayar olmasın diyorum . okudugum yorumlarda millet samsunga hücum ediyor . sizlere danısayım dedim . simdi bu asus fena degil gibime geliyor . sanırım ikisinden birine karar vermek zorundayım . degerli yorumlarınızdan dolayı herkeze teskkür ederim ..
Ancak saglam bir netbook uretimi yok maalesef.. Ve ufak bir dusurme de kirildigin da, kullanici hatasi diyecekler, tamiri urunun kendi maliyetini gececek.. Internet icin isinizi gorur, yukarida gonderdigim sleeve'lerden de alirsiniz bir tane ohh:)
Simdi saglamlik konusuna da kisaca deginmek gerekir ise NOTEBOOK'lar da boyle bir kistas olabilir var da, zira magnezyumdan olan kasalar, urunun icerisindeki isiyi engelleyen roll cage durumu vs var bu durumda hangisini oneriyorsun diyebilir insan ancak belirtmek istedigim netbook'lar hep ayni materyalden yapildigi icin pek fark yok.. Bu yuzden marka kistasi da olmamali diye dusunuyorum. pil omru uzun olan urunlere yonelebilirsin..
Netbooklar da bir de soyle farkliliklar var:
3G'li modeller, 3G'siz modeller ve tablet netbooklar.. Onun haricinde konfigurasyon bilgileri hemen hemen aynidir.
Acer bu aralar netbook isinde iyi, bence dusunebilirsiniz. Gonderdiginiz samsung'ta iyi, aslinda buradan fikir toplamaniz guzel zira retail magazalara gittiginizde danismak isteyeceginiz promotor arkadaslar maasini aldigi firmayi onerecekler:)
sektorde oldugum icin yardimci olmak istiyorum, aman yanlis anlasilmasin.. :rock1: