arkadaşlar geçen hafta 1.2 70 bg roomster aldığımı söylemiştim yeni olduğu için mi bilemiyorum ama fazla yaktı ilk 150 km de yani ilk defa sıfır arabam olduğu için mi garip geldi bilemiyorum hani aynı motoru veya 1.4 ünü kullananlar ilk depo da kaç litre gibi yaktığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim açıkçası özellikle gökhan abi aynı araba sende olduğu için ve aynı şehir olduğu için sorayım ne seviyelerdeydi yakıt ilk depoda bilgi verirsen iyi olur şimdiden teşekkürler herkese
Bende fazla yakıyorum benzini..İrfan abi 1.4 roomisi ile şehir dışı 100 TL ile 500 km yaptığını söylemişti geçen sene sanırım...Bence bu değer cidden mükemmel..Ama ben full depo şehir dışı klima açık 750'de falan kaldım.Şehir içide full depo kullanmadım hiç..Ama 300-350 krş arası şehir içi :ok:
bir de gökhan abi senin arabanın garantisi devam ederken mi lpg yi taktırdın garanti durumu ne oldu yani servis kendisi taktığı için garantini bozmayız takarız demişti ama doğruluk payı nedir bilemediğim için şimdilik beklemedeyim yanii
Benim garanti bittiğinde taktırdım.Yani özellikle garantiyi beklemedim tabi.Kafama anca esti
Yetkili serviste LPG montajı yapılıyorsa garantiyi bozmaz..En azından bizim Bursadaki serviste öyle..
lpg mi ne lpgsi
Sen sus
1.4 TSI konuşsun
Arkadaşlar benzinden lpg ye geçiş zamanla olmaz motor ısısı ile olur gerekli ısıya varması patlamanın etkili olması için genelde 35 c ayarlanır isteğe göre 38c 40c kışın yaptırılabiliyor zaman ayarlı olamaz o zaman kışın kullanmayacaksın demektir kışın motrun 40 sn de ısınması imkansız bilginize ayrıca ayarda yapılsa gösterge 100 de 100 gerçeği göstermez km den bittiğini anlayabilirsin gökhan ortalama 450 500 km yapacaktır ayrıca lpg kit markasınında müthiş önemli olduğunu düşünmüyorum ustan süper olsun gerisi fasafiso 2 yıldır roomster de kullanıyorum sorun da yaşadım deneyimlerim bunlar...
Bana süre olarak dediler elbet ama bilmiyorum tabi bu işleri bende
Servise yarın ayar için gidebilirim.O zaman şu olayı iyice sorarım..