Nihayet LPG'ye geçtik.
LandiRenzo italyan malı 3 silindirliye uygun özel enjektörler ve daha fazlası...
Çok güzel bir montaj oldu.Her şeyiyle 4x4 bir uygulama oldu.Skoda bozkurt plaza Resul bey,Ersin bey ve diğer ustalara teşekkür ediyorum.Ciddi titiz bir uygulama oldu.
Landirenzo kalitesi malum.Orjinal skoda 'nın kullandığı marka.Yurtdışında özel kit geliyor skoda'lara özel landirenzo 'dan.Ama Yüce oto anlaşmadığı için bizde öyle bişey yok..
Biraz test ettim bu akşam..
Çekiş olarak benzinliden çok çok az bir fark var.Yani öyle ilk kullanımda anlamak zor.Yarın biraz daha açtırabilirim belki ayarını..Ama klima açık 4 kişi ile rampada öyle bir eksiklik hissetmedim.Arıza ışığı yanmadı.Ne zaman yanar bilmem
Proje işleri tamam ama işletme olayı biraz sürecek.Bütün etiket ve yapıştırmaları aldım arabaya koydum.MMO'dan falan geçtikten sonra söker atarım o etiketleri
Servistekiler 10.1 lt LPG almış. (aygaz euro LPG) 20 TL
Bende fulllemeye çalıştım.23,68 lt'lik yakıt aldı.(Aygaz EuroLPG) 46.89 TL tuttu.
Toplam : 66,89 TL 'lik yakıt almış oldu.33.78 LT'lik gaz aldı yani.(43 'lük depo)
Ortalıkta öyle sarkan kablo hortum falan yok.Hepsi spiral boru içinde..
Sorularınız varsa cevaplarım.
Son rütuşlar..
Arka koltuk katlanmıyordu ya onunla uğraşıyorlar
Çok zor kaldırdılar..
Bagajın şimdilik bu halde
İlk Gaz alışım
Şimdilik altta ama muayeneden sonra üstte alınacak.. :ok:
Gaz dolduran elemanı uyardım, çeki demirine taktı topraklamayı..Boyalı yüzeyde iletkenlik ne arar! Hemen değiştirdi egsoza taktı sonra..
Bu da bonus