italyada bi lpg jip elektirik kontragından dolayı patladı. lpg çifte bombadır.
Lpg ustam var akrabam dedi lpg ben akrabama önermem ama illaki takın derseniz 1 .cifte bomba takmış oluurm 2. depo icinde cinko karışımlı bir misket var 45 derecede genleşip lpg salıyormuş o yalandır. yol bilgisayarlı arabalarda randıman vermez ama bağzı arabalarda performans verir. Lamba sensörleri lpg algılamaz benzin sıvıdır. lpg kurumdur. havadır. 2 nekadar iyi monta edilirsede sorun cıkar 2004 yılında arkadaşım dedigi kişi lpg montajı yapmış 307 e steple oldugu yere 45 lt lpg deposu koymuş araba uzun yol yaparken birden arkadan alev almış sebebini yazıyorum egzos steplenın o alanı 45 dereceye cıkartmış ve lpg boşaltmaya başlamış o anda alev almış. steple bölgesi egsoz dan dolayı aşırı ısınıyormuş nekadar izolasyon yapılsada sağlam olmayan işcilikte tehlikesinide düşünün dedi lpg arabalar anlık darbede kazada uçabilir yada yanabilir. yada yanmaya bılır o anlık bir durumdur. taşıyıcı borularda kırılma alttan sürtme durumunda kırılabılır catlaya bılır gine yanıcılıgı vardı dedı ve sen sen ol yol bilgisayarlı arabalara lpg taktırma taktırırsan görürsün dedı taktırdım gördüm
1.500 tl ve arabayı 15. bin tl sattım fiyatta artmadı aksine düştü.
1 dizel araba 1 kez alınır dizel düşük km arabada bulunmaz
1 benzinli yüksek motorlu araba cok yakar cözümü lpg dir diyen yanlış düşünmüş oluruz
dizel 1 kez alınır. ve arabandan memlunsan kullanırsın şirketler dizel kullanıyor diye bir mevzu yoktur
benzin deposu + lpg depposu 2 bombadır.
10 yıldır lpg araba kullandım ve lpg hatalarından yanan arabalarada kasko karşılamıyor.
lpg ekonomiktir erken parlayıcı bir gazdır.
eskiden olsa lpg önerirdim şimdi ise dizel i öneriyorum lpg fiyatı dizelide geçer böyle olursa:) düşüncem budur..
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2011, 00:04:07 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"