škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

forumda pc kitlenmesi

fenomen · 63 · 18477

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
İlginç bir şey, elimde hala Win95 ve Win 98 orijinal CD'si var, sanırım Uğur'a göstermiştim okulda bu CDleri  :lol

Antika  :++:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar dünden bu yana pc'ye formatla meşgulüm,arkadaşlarla akşam 00.30 a kadar uğraştı ilk defa format atmaya çaıltı ama nafile.Sabahleyin pc bilişimcisine götürdüm formatlandı,şimdi cillop gibi oldu.nod32 yüklemişler.şimdilik sorunsuz giriyorum foruma.İnşellah bir daha sorun çıkarmaz.Ama üzücü olan şu cd rom sürücüsü okuma işlevini yapıyor ama yazma işlemini yapmıyor.Acaba başka bir pc den anlayana götüreyim mi,yoksa harici bir cd-rom yazıcısımı alayım tavsiyeleriniz benim önemlidir.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: marjinal;11370
Ama üzücü olan şu cd rom sürücüsü okuma işlevini yapıyor ama yazma işlemini yapmıyor.

Nero gibi bir yakma programı yükleyin

Çevrimdışı 9336

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: marjinal;11370
.Ama üzücü olan şu cd rom sürücüsü okuma işlevini yapıyor ama yazma işlemini yapmıyor.Acaba başka bir pc den anlayana götüreyim mi,yoksa harici bir cd-rom yazıcısımı alayım tavsiyeleriniz benim önemlidir.
Muhammed hocam, bilgisayarcıya gitmişken keşke 1 tane de DVD yazıcı alsaydınız. Fiyatları da bayağı ucuzladı. 40 lira civarına eli ayağı düzgün bir yazıcı alabilirdiniz.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2009, 13:23:46 Gönderen: 9336 »

Çevrimdışı KA®ANLIK

• ST Manager
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.techopel.com
Alıntı yapılan: STadmin;11185
arkadaşlar,
problem devam ediyor mu ?

şikayeti olan arkadaşlar bir geri bildirim yaparmı acaba ?

FORUM KULLANICILARI,
ve Konu Başlığı açıp şikayetlerini dile getiren Arkadaşlarımız.

RİCA ETSEM bize bir geri bildirim yapabilirler mi ?
AYNI PROBLEMLER hala devam ediyor mu ?

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
Ben evde hafta sonu denedigimde problem yaşamıştım.tekrar evde deneyip sonucu yazarım.
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: KA®ANLIK;11376
FORUM KULLANICILARI,

ben bugünkü formattan sonra rahatlıkla hızlı bi şekilde giriyorum.ilginiz için çok mersi.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;11372
Nero gibi bir yakma programı yükleyin
hocam o nasıl oluyor anlamadım bana yabancı bu kavram yakma işi,detaylı anlatırmısınız,neden bu fikri pc proğramcıları önermediler ki?ama anlatırsanız uygularım.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 9336;11374
Muhammed hocam, bilgisayarcıya gitmişken keşke 1 tane de DVD yazıcı alsaydınız. Fiyatları da bayağı ucuzladı. 40 lira civarına eli ayağı düzgün bir yazıcı alabilirdiniz.
önerdiğiniz bir makine varmı acaba halil bu konulara yabancıyım kusura bakma,link verebilirmisiniz?

Çevrimdışı murat.ugur

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: KA®ANLIK;11376
FORUM KULLANICILARI,

ayni problem devam ediyor gozukmektedir. Web shield destegi olan bir antivirus ile trojanin markasi ve modeli gorulebilir.[1]

[1]www.avast.com
-

Çevrimdışı Yunus İBİŞ

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
farketmişsinizdir günlerdir paulaşımda bulunamıyorum bende operada kesinlikle ama kesinlikle açılmıyorr explorer da da açılıyorr biraz geçince hemen hata veriyor hatta şuan bu yazıyı yazarken hata raporu hazırdabekliyorr gönderme dediğim anda tekrar kapanacakk :(
"Biz Türk\'üz!Tarihimize ve en yakın mazimize bakarak Türk\'üz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız."

^^^^^^^^^^^|___
|...:SAGOCUYUZ::....| |;\\___.
|_..._.....__===|=_=__=...,]|
(@)***(@)**(@)**(@)(@)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ortalıkta bir Malware sorunu dolaşıyor,pek çok anti trojen,hijack v.b programlarıda bulamıyor henüz,sadece bu konuya yönelmiş anti malware programları ile sistemlerinizi mutlaka kontrol ettirin,yakın zamanda sorunu tam gideren çözümler ve diğer firmalarda gerekli önlemi alacaktır.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Bâki Üstâd MAL-ware işte! Adı üstünde.:adm:

Çevrimdışı murat.ugur

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yani hocam girdigim bir forum burasi var burada da 1 haftadir malware SIKINtisi cekiyorum. Antivirus'u kapat diyebilirsiniz fakat windows kullanmiyorum fw 'da bulunan antivirus blokluyor ve sessionlari durduruyor. Disable ettigim zaman 100 kullanicida bu islem gerceklesiyor. (aciklama yapiyorum gereksiz alternatif uretilmesin diye) Alternatifleri sundum belkili cozumleri sundum. Cidden artik tadim kacmaya basliyor ki, bu trojanin ne yaptigini da internetten arastirabilirsiniz. Bir forum kurmak cok basittir isterseniz gunde 100 tane forum kurabilirsiniz ama amac yonetebilmektedir. Sanirim diger forumla sorunlar yasandi sorunlu ayrilmissa bir saldiri olma ihtimali de vardir, onu birakin vbullettin hazir bir portal yapisi kullaniliyor belki onlarca extension kuruldu ve bunlarin iclerinde belki forumu dumduz edecek aciklar var. Eger ki bunlar biliniyorsa sanirim gunluk yedek aliniyordur. ve bu sorun ilk ciktiginda da fazla veri kaybi olmadan en kisa ve hizli sekilde yedekten acilarak bu sorun cozulebilirdi.

Yunus'un dedigi gibi paylasimda bulunamiyorum, 1 'di 2 olacak 3 olacak sonra ne olacak.

Saygilar.
-

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
murat bey söylediklerinize aynen katılıyorum,sitenin sahibi olduğunu birileri bilmeli ve siteyi yavaşlatma,durdurma,pasifleştirme gibi hakları olmamalı ve bunun da bir yolu bulunmalı.zira bu kadar emekler göz göre göre gitti bu defa buna fırsat verilmemeli ve ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı.önceki forumda ne güzel videolar,fotolar,buluşmalar,anılar vardı gitti ve bir hiç uğruna hemde.bu defa sıkı tutmak gerek derim,ama irfan hocamında bunlara bir çözüm arayışında olduğunu düşünüyorum/düşünmek istiyorum.