bu japan larda corolladan beri pörtlek far modası aldı başını gidiyor. 3 ün tasarımı genel olarak güzel ama far ve stopların çıkıklığı işi bozuyor. iç mekanı çok iyi. teknolojisine de lafım yok mazda iyi araba tanımlamasına örnek
golf zaten sınıfının yaratıcısı. yüksek fiyatlı olması en büyük dez avantajı bence. onun dışında sade tasarımı herkesi etkilemeyebilir ama alan da aşık olabilir almanların tasarımları genelde böyle.
octavianın bunlardan aşağı kalır hiçbir yanı yok bence. alt yapı volkswagen zaten. liftback olması ayrı bir avantajı. spor bir tasarımı yok ama tam bir aile arabası.
yeni astraya kanım pek ısınmadı zaten incelemedim de. bu yüzden yorum yapamıyorum.
focus tipik ford arabası. süspansiyonlar sert, iç mekan plastiği sert ama dayanıklı, sürüş özellikleri çok iyi. ama artık makyajlının da yüzü eskidi yenisi beklenmeli.
civic tam genç işi. benim de çok sevdiğim ilerde düşündüğüm bir araç. objektif yorum yapamam bu yüzden.
sanırım ingiltere de üretiliyor hb civicler.. iç mekanı biraz dar gelmişti bana.
bakalım tutturabilmiş miyim testin yorumlarını