škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

sizce hangi marka?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
http://www.citroen.com.tr/specifications.php?id=28http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.aspx 1.4 D-4D Elegant M/M
arkadaşlar bu iki marka ve model için yorumlarınızı tecrübelerinizi bekliyorum.2 hafta içinde aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz.alacağımız aracı rahat 10 yıl kaza bela olmazsa kullanmayı düşünüyoruz.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yenilenen Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant M/M 50,950

50 bin tl corollaya verene kadar gidilir paşa paşa 1,6 tdi octi yada atıyorum jetta alınır :)

GRAND C4 PICASSO 1.6 HDi SXPK/VTRPK MCP 7K 56.800 TL 54.300 TL  
hele citroen e bu para hayatta verilmez.

şahsi görüşümdür kimse alınmaasn ama bu paralara çıkıyorsanız ne toyotaya nede citroene bakmayın derim. ikiside o parayı haketmiyorlar.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 11:27:10 Gönderen: mayham85 »

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
konuyu sohbet bölümü diye buraya açmışım kusura bakmayın.aracın dizel otomatik olması gerekli.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1,6 tdi dsg octavia
1,6 tdi dsg jetta
1,6 tdi dsg seat altea xl

bu 3 ünden birisini tercih  edin derim.

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
daha önce skoda kullandım ama yeni nesillerden değil.eski bir toyota kullanıcısı olarak toyota markası cazip geliyor ama marka değiştirmek sitiyoruz ilk aklıma gelen citroen oldu linkteki araç sağlamlık konfor özellik ve tasarrfu açısından skoda nasıldır?servis kalitesi vs gibi kriterlerde önemli.sölediğiniz modelin sw varmı?

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şuan geliyormu bilmiyroum ama octi hangar gibi bagajı ile çok aratmaz sw leri. bir octavia a5 son kasa corolladan fersah fersah iyidir. yol tutuşundan tutun tasarım kalitesine detaylara kadar. sorunsuzluk konusu toyotada aşırı şişirilmiştir bu yüzden başka markalara geçmeye korkar müşterisi geçende bir daha toyotaya dönmez :)

ben eski kasa octavianın seat kardeşi toledo ile yaklaşık 290 bn km yaptım ve halende yapıyorum sıfır aldm bu güne kadarda masraf açmadı.
bir octavia da kolay kolaymasraf açacak araç değildir.

1,6 tdi motor 1.4 d4d den çok daha başarılı birmakinedir zira arkasında yaklaşık 30 yıllık 1,9 tdi tecrübesi vardır. servisleri toyotadan daha ucuza çıkar. :) tüketimi ciddi seviyede düşüktür. sizi yolda bırakmaz üzmez. m/m şanzıman tam bir rezalettir. geçişleri çok kötü performansı rezalet bir şanzıman. ha dsg de kusursuz değil ama dsgnin geçişleri performansı tüketim düşürme yeteneği bunların hiç birisini m/m da bulamazsınız.

aslnda bunların hepsi pq35 platformundaki tüm vw-seat-skodaiçin geçerlidir.

hacimli bir araç istiyorsanız seat altea XL derim.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 11:45:06 Gönderen: mayham85 »

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ilk aşk

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.turkiyeotoforum.com/oto/
cıtroen güzel arabadır ama parçaları pahalıdır bilginize

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
octi daha sağlam duruyo görsel olarak sw bakayım babamla bakalım ne dicek?

Çevrimdışı xxman

• New York Subesi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni kasa Jetta aralık ayında geliyor. Tasarım olarakta eskisinden çok farklı. Sizin yerinizde olsam beklerim.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Çevrimdışı usedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hocam fazla beklemeyeceğiz ayrıca şöyle bir durum daha var aracı engelli olan kardeşim adına özürlü raporu ile alacağız;!

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
octi varken veya jetta almak varken ikisinede göz ucuyla bile bakmam.Eger skoda alırsanız alıp kullandıktan sonra memnun kalırsınız.skodayı alanlar genelde memnun kalanların tavsiyesi veya iyi araştıranlar alıyor.yani iyi bilen bilir skodanın kıymetini
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi ben octavia dizel derim o bagaj hele sw yi hiç aratmaz beni biliyosun bagaja benim gibi 2 kişi bindik geçen gün kuzenle toplamda 100 km de yol yaptık 9 kişiyle :D

Çevrimdışı megamania

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;125794
Yenilenen Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant M/M 50,950

50 bin tl corollaya verene kadar gidilir paşa paşa 1,6 tdi octi yada atıyorum jetta alınır :)

GRAND C4 PICASSO 1.6 HDi SXPK/VTRPK MCP 7K 56.800 TL 54.300 TL  
hele citroen e bu para hayatta verilmez.

şahsi görüşümdür kimse alınmaasn ama bu paralara çıkıyorsanız ne toyotaya nede citroene bakmayın derim. ikiside o parayı haketmiyorlar.

+26
Katılmamak elde değil, ben bu kadar para vericek olsam kesinlikle bu markaları tercih etmezdim. 54.000TL ye golf highline satılırken akıl işi değil. ;)
70-620 Passed
70-290 Passed
70-291 Passed
70-299 Passed MCSA
70-293 Pending