Aynen katılıyorum abi.
Ülkemizde milyonlarca kişi havayastıksız araçlara binerken yok plastiğin şurasında çapak var,yok şurda hata var gibi söylemler beni rahatsız ediyor.
Ha atıyorum Passat-Süperb karşılaştırması yaparken bunlar söylenir.Ama çapak var diyede araca kaka demek hoşuma gitmiyor.Hele birde karalamak hiç hoşuma gitmiyor...
Benim gidiyor kardeşim. İster kusura bak ister bakma. sitröende o çapaklar durdukça ben daha çoook alay ederim o marka ile.
ne adamlar tanıyrum hayvan gibi kullanıyorda bir halt olmuyor tsilara.
o makineye dayanıksız demek artniyetli olmaktan başka hiç bir şey değil.
arkadaşımda 1,3 dizel punto vardı 2008 model. hiç abuk sabuk sorunlarla arıza yapmadı. italyanlar opelin iyi yanlarını almş. çokda başarılı bir araç kim ne derse desin.
Ben dayanıksız demedim, merak ediyorum dedim. Bir gün fırsat olur da aracını bana denettirir misin? :++:
Multijet iyidir..10binlerce km'dir kullanıyoruz gayet verimli bir motor..
Fiat'ta kendini geliştirdi.Yeni bravo'larda çok dikkatimi çekiyor...Ama bir tanıdığım yan sanayi firmalasında çalışıyor.Sakın fiat almayın diyor.görünüş iyi ama ayrıntılar hala kaliteli değil diyor..
Opel konusunda kararsızım.Seviyorum ama acı veriyor bknz.opel combo!,opel corsa!
2 araçta çok sorunlar çıkardı.
EEe ne oldu Erhan Dayanamadı işte hırçın kullanıma Yusuf'un fabia'da dayanamıyor zaten
Nerede dayanamadı?
Benzin parası beni yedi bitirdi
4 sene önce 2 günde 1 40 liralık akaryakıt geçirirsen karttan o da affetmez adama geçirir