Yaklaşık bir haftadır tatildeyim sizleri özledim net cafe bulunca hemen yazayım dedim
Pazartesi sabah 9 da otobüse binicektim otobüs 2 saat rotarlı geldi kavacık köprü altında sıcakta resmen kavruldum daha sonra yaklaşık 6-7 yerde durdu dolmuş hesabı geldik.Artık onun sayesinde Bursanın her yerini biliyorum diyebilirim
Bundan dolayı efe turu kınıyorum kimseye tavsiye etmem.
Babamda pazar günü akşam 12 de çıktı yola sabah 6 da sarımsaklıya varmış 7 kişi full bagaj hep klima açık 20 krş gibi bir tüketim yakalamış bana arabayıo görünce güzel geldi otobüsten indiğimde arabanın plaka görünmüyordu resmen toplu cenaze oluş ön taraf
Arabanın bulunduğu yerde çok tozlu 1 haftadır yıkanmadı detailing ruhum gıdıklanmaya başladı ama yıkatmicam sanırım arabayı leş gibi gezsin:D
Gezi güzergahına gelicek olursak pek sabit kalmıyoruz her gün bir yerlere gitmeye çalışıyoruz.2. gün cunda diğer adıyla alıbey adasını gezdik şeytan sofrasına uğradık özellikle şeytan sofrası manzarasıyla çok süper bir yer bu tarafa gelenlere gitmelerini öneririm.Cunda gezmek için güzel bir yer ama oturup balık yemek isteyince fiyatlar hemen 2 ye katlanıyor o yüzden sadece gezmelik güzel
Bir sonraki durak altınova olduk gidip orayı gezdik gerçekten yerleşim olarak çok güzel hani emekli yeri derler ya onun gibi bir yer kafa dinlemelik düzenli bir yerleşimi var siteler halinde denizi hemen dibinde ben çok beğendim kafa dinlemek için gelenlere tavsiyemdir
Dada sonrada dikiliye uğradık orayı pek gezemedik akşam 4 te hava sıcaklığı 40 derece olunca insan afallıyor bir anda ama merkezde cafeler güzel gölge yerlerde sakin bir yerleşimi var o kadar fazla gürültü yok gidilebilir yerler
İlk 1 haftalık kısımda bu kadar gezi oldu bu haftada izmir-bergama-kordon o tarafa gidip gezmeyi düşünüyoruz izmire yakın deniz köy diye bir yer var mavi bayraklı zamanımız olursa orayıda gezip görücez
Bu tatilde octi beni çok şaşırttı bu yerleri gezerken arabada 9 kişi oluyoruz yüksek yerlere çıkamıyoruz bundan dolayı.Ben ve kuzen bagajda yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz 1.85 lik ben ve kuzen octinin bagajına sığdık daha gam yemem yani
En çok rahatsız edense kasislerden geçerken artık paçalıklar yere sürtmeye başladı yüklü oluncada bir başka kaçıyor octi
İstanbula gidince resim eklemeye çalışıcam pek çekemedim ama olanlarda yetinicez artık.
Herkese selamlar yazım hataları içinde şimdiden özür diliyorum