škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni Fabia II (makyajlı) Tecrübeleri

basarani · 136 · 53304

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mrat

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
teşekkürler Eser Bey sizde inşallah kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsınız.

Skoda Fabia 2011 Ambiente Dinamik 1.2 70 HP

Çevrimdışı basarani

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mrat;133892
valla herşeyi ile ıvırla zıvırla 26800 e geldi bize.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için herkese Allah gönlüne göre verir inşallah

Hayırlı olsun tekeri düz bassın. Kazasız belasız sürüşler..Hepimize..

Temmuzda 1.2 ambianteyi sigorta dahil 24.000 e almıştım.

06lkn66

• Ziyaretçi
hayırlı olsun aracınız çok güzel allh kaza bela vermesin

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayirli olsun çok yakışıklı bu araç fabia FL  :) kazasız sürüşler dilerim :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı EFELERİNEFESİ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yakıtı ve kullanımı nasıl....3 silindir ve 70 hp araçlara göre performansı nasıl...kullananlardan bilgi almak en doğrusu bence...

Çevrimdışı EsEr

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
dinamik için yaklaşık 1000 - 1500 arası bişey ekle aynı fiyata gelir ;)

Çevrimdışı Mrat

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
valla arabayı alalı 5 gün oldu ümraniyeden Avcılar'a geldik ordan yenikapı trafikte git gel burda Avcılarda kullanıom kaç gündür arabayı tek diş bile düşmedi benzin ibresi 100 km de 7.3 yakarsın diyo yol bilgisayarı ama belli değil daha bir uzun yol yapmak lazım.Ama aracı çekişi gidişi hoşuma gitti.bu segmentte alınabilir bir araç bence.rakiplerine görede güzel bir dizayn olmuş içi de gayet geniş öle bu ölçülerde bir araç için.almışken dinamik versiyonu tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Skoda Fabia 2011 Ambiente Dinamik 1.2 70 HP

Çevrimdışı EFELERİNEFESİ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
sizin araç 1,2 ambiente dinamik herhalde doğru değilmi........

Çevrimdışı basarani

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: EsEr;133947
dinamik için yaklaşık 1000 - 1500 arası bişey ekle aynı fiyata gelir ;)
Liste fiyatında 1500 TL gibi fark, Ancak ben 24000 pazarlık yapınca, dinamik'i 25.500'e vermediler :D.

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mrat;133961
valla arabayı alalı 5 gün oldu ümraniyeden Avcılar'a geldik ordan yenikapı trafikte git gel burda Avcılarda kullanıom kaç gündür arabayı tek diş bile düşmedi benzin ibresi 100 km de 7.3 yakarsın diyo yol bilgisayarı ama belli değil daha bir uzun yol yapmak lazım.Ama aracı çekişi gidişi hoşuma gitti.bu segmentte alınabilir bir araç bence.rakiplerine görede güzel bir dizayn olmuş içi de gayet geniş öle bu ölçülerde bir araç için.almışken dinamik versiyonu tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

daha araç yeni mutlaka yakıt düşecektir hem siz de arabaya alışmış olacaksınız.

bu sınıfta diz mesafesinde belki rakibi olabilir ama jazz-note türü araçlar dışında fabianın baş mesafesi sınıfının en iyisi diyebilirim. (yanlışsam düzeltin :) )

incelediğim araçlardan, yeni fiesta: arka baş mesafesi kısıtlı focusun küçüğü gibi gözükse de. fabia daha geniş

arkadaş yeni palio aldı, zaten bende de palio vardı önceden. iç mekan genişliğinde fabia fersah fersah üstün.

corsa c de keza öyle tavan kısmını basık yapmışlar.

küçük gibi gözükse de, 4 metre uzunluğu var aracın. zaten enine geniş olsa boyutları c sınıfına girerdi. iç mekanını ben aurise benzetiyorum onun da iç mekanı hb otomobile göre baya geniş.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı tayfuni

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Smart

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Herkese selamlar bir sorum olacak dinamik pakette arka kapılarda hoparlör varmı bugün servise gittim bana yok dediler taktırmak istedim ancak o kısımda tesisat yok takılmaz zaten teypte yeterli çıkış yok dediler.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Birkan;135551
daha araç yeni mutlaka yakıt düşecektir hem siz de arabaya alışmış olacaksınız.

bu sınıfta diz mesafesinde belki rakibi olabilir ama jazz-note türü araçlar dışında fabianın baş mesafesi sınıfının en iyisi diyebilirim. (yanlışsam düzeltin :) )

incelediğim araçlardan, yeni fiesta: arka baş mesafesi kısıtlı focusun küçüğü gibi gözükse de. fabia daha geniş

arkadaş yeni palio aldı, zaten bende de palio vardı önceden. iç mekan genişliğinde fabia fersah fersah üstün.

corsa c de keza öyle tavan kısmını basık yapmışlar.

küçük gibi gözükse de, 4 metre uzunluğu var aracın. zaten enine geniş olsa boyutları c sınıfına girerdi. iç mekanını ben aurise benzetiyorum onun da iç mekanı hb otomobile göre baya geniş.

Note, zaten roomster'ın rakibi fabia'nın değil..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fabia II iç hacim bakımından kesinlikle en başarılı B sınıfı Hb'lerin başında geliyor. Yalnız diz mesafesi konusunda Yaris'in oynar arka banket avantajı olduğunu unutmamak lazım. Ha o zamanda Yaris'in bagajı düdük kadar kalıyor, o ayrı.:) Fabia'nın 300 litrelik bagajıyla gene B sınıfı HB'lerin sınırını zorladığını hatırlatmak da lazım.:ok:
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
o raylı koltuk sistemi hoşuma gittiği için az daha 14 bin km de 2007 model 1.0 yaris alıyorduk. :D

19 bin tl deseydi alacaktık. 20 bin tl den aşağı düşmemişti 0 ıda 25 bin 750 tl ydi. iyi ki fabia almışım diyorum her ne kadar baz donanım da olsa. sürüş özellikleriyle tokluğuyla beni son derece memnun ediyor.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White