valla arabayı alalı 5 gün oldu ümraniyeden Avcılar'a geldik ordan yenikapı trafikte git gel burda Avcılarda kullanıom kaç gündür arabayı tek diş bile düşmedi benzin ibresi 100 km de 7.3 yakarsın diyo yol bilgisayarı ama belli değil daha bir uzun yol yapmak lazım.Ama aracı çekişi gidişi hoşuma gitti.bu segmentte alınabilir bir araç bence.rakiplerine görede güzel bir dizayn olmuş içi de gayet geniş öle bu ölçülerde bir araç için.almışken dinamik versiyonu tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
daha araç yeni mutlaka yakıt düşecektir hem siz de arabaya alışmış olacaksınız.
bu sınıfta diz mesafesinde belki rakibi olabilir ama jazz-note türü araçlar dışında fabianın baş mesafesi sınıfının en iyisi diyebilirim. (yanlışsam düzeltin
)
incelediğim araçlardan, yeni fiesta: arka baş mesafesi kısıtlı focusun küçüğü gibi gözükse de. fabia daha geniş
arkadaş yeni palio aldı, zaten bende de palio vardı önceden. iç mekan genişliğinde fabia fersah fersah üstün.
corsa c de keza öyle tavan kısmını basık yapmışlar.
küçük gibi gözükse de, 4 metre uzunluğu var aracın. zaten enine geniş olsa boyutları c sınıfına girerdi. iç mekanını ben aurise benzetiyorum onun da iç mekanı hb otomobile göre baya geniş.