Yeni tüketimlerler karşınızdayım sevgili st ailesi:D
Bi Antalya-Angara-Elazığ-Diyarbakır-Tunceli ve köyleri yapıverip geliverdik:DElazığdan sonra malum yollar kötü, fabiayı sokmadık o yollara.Citroen nemo,Toyata hilux ve yeni doplo ile gezdik.Beni ençok etkileyen araç ise toyata hiluxdu 2500 motordu 120 ile metal setlerden geçtik hissettirmedi bile ses desen içine zerre ses almıyor sanki evde oturuyormuşsun gibi konforlu uzun lafın kısası çok hoşuma gitti:D
Citroen nemo ise tam bir fiyasko arabanın küllüğe el atıyosun elinde kalıyor:++:Ve köy yollarına dayanmıyor daha 40bin olmadan diskler balatalar lastik felan hepsi değişti.Tüketim desen fecii:DBir depoyla(50 küsür litre mazot) 600 km yapıyor.1.3 motor nemoya yetmiyor
Gelelim yeni doploya:hanz:Tahmin ettiğim gibi konforlu özellikle arka bağımsız süspansiyonlar çok iyi konfor sağlıyor.1.6 multijet motor doplo için tam ideal motor yani ticaretin kralı:hanz:
Fabia ise yeri geldiğinde devirli yeri geldiğinde eko modda kullanıldı.yol bilgisayarı en son 4.8 e kadar düştü en fazlada 5,4 kadar çıktı ve klima hiç kapanmadı.fotolar:
Depoyu fulledik ben menzilin 1000km yi geçmesini bekliyordum ama bu çıktı:D
yolda en son 4.8 kadar düştü
sabahın köründe yola çıkınca bomboş oluyor her taraf
fotoların devamı gelcek