Malum izin çin Eskişehir deyiz.KAyınbabam ve kayınbilader avcı ve balıkçı olunca ister istemez damat eniştede öyle oluyor
Yıllar önceside kayımbabam ,ben,amcam(kayınbabamın abisi) yatılı sarıyer barajına gitmiştik.ALLAH a şükür oradan da eli boş dönmemiştik.
Planımız Eskişehir in Seyitgazi ilçesine yakın Çatıören barajına gitmekti.Nitekim planımızıda gerçekleştirdik.Eskişehir e uzaklığı yaklaşık 80km civarı.Tam teçhizat sabah 4.30 da yola çıktık.Seyitgazide 5 dk.su molası verdikten sonra yolumuza devam ettik.Saat 7 civarı mekanımıza varıp tezgahlarımızı açtık
Öğlen 12.30 a kadar olta salladık,oltalardan 3 sazan, 1 aynalı sazan, yaklaşık 35 civarıda İsrail sazanı çektik...
Sonuç olarak eve eli boş yerine balıklarla dönünce tüm yorgunluklar unutuluyor.TAhminim, aracı bıkatığımz yer ile avlandığımız yer arasında irtifa farkı olduğundan ve o irtifaya da iniş çıkışımizda süzüle süzüle değilde inişte fren yapa yapa çıkışta tam güç ile çıktığımızdan dolayı bir kilo kaybı olmuştur.
Unutmadan gittiğimiz yerde ağaç olmadığından özellikle ben denize gitmiş kadar yandım
fotolar
Seyitgazi 05.30
Çatıören barajı sabah saatleri
şemsiyemizde hazır
işte canlı canlı balıklar
artık yeter deyip toparlandık oradan ayrıldık.Balıkları temizlemek içinde bir akarsu kenarında durup hem serinlendik hem de balıları temizledik.
saygılarımla