škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

MyGokhan'in favorisinden fotolar! :) //PRAG//

alpko · 17 · 4913

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Prag'in Škoda taksileri :)

« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 14:52:57 Gönderen: alpko »

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
çok güzel resimler ellerine saglık.skodaların bol oldugu biryerde olmak güzel olsa gerek
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı kobak

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Paylaşım için teşekkürler.

İlk 9 fotoğrafınızda beyaz dengesi (white balance) manuel ayarda kalmış, bu yüzden fotoğraflarınız mavimsi.

Size tavsiyem renk sıcaklığını manuel ayarlamak yerine AWB ayarında (otomatik beyaz dengesi) tutarsanız, anılarınızı daha güzel pozlamış olursunuz.

Birde haddimi aşarak size bas-çek bir fotoğraf makinesi tavsiye ederim şöyle pratiklerinden, telefondan çok çok daha iyidir.

İyi günler.

Škoda Superb Mk1 (3U)

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kobak;127379
Paylaşım için teşekkürler.

İlk 9 fotoğrafınızda beyaz dengesi (white balance) manuel ayarda kalmış, bu yüzden fotoğraflarınız mavimsi.

Size tavsiyem renk sıcaklığını manuel ayarlamak yerine AWB ayarında (otomatik beyaz dengesi) tutarsanız, anılarınızı daha güzel pozlamış olursunuz.

Birde haddimi aşarak size bas-çek bir fotoğraf makinesi tavsiye ederim şöyle pratiklerinden, telefondan çok çok daha iyidir.

İyi günler.

Evet ayarlari kaymis bazi fotolar mavimsi, kasvetli bir hava da cekilmis gibi olmus, sonra bir ayarlara goz attim evvvet bir yanlislik var sonrasinda duzeltim. :)
Telefonun kamerasi 5mpix, yani piyasadaki bir cok fotograf makinasindan daha iyi, ama durum su ki ben yanimda fotograf makinasi tasimayi pek sevmiyorum, yoksa birader amator fotografcidir, manzara ve cekici (TIR) fotolari cekiyor, yani makina sorun degil :)

tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler...

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mesdi;127352
çok güzel resimler ellerine saglık.skodaların bol oldugu biryerde olmak güzel olsa gerek

Cok ta guzel olmuyor bazi zamanlar, altina fabia ya da octavia cekmeye korkuyorsun, Turkiye'de fabia'si olan artist havasinda ki fiyati da ona gore orantili, burada fabia'nin fiyati dusmus 3000Eur'a ne degerin kalir ki, dusunsene 2.el 10 000Eur'a 3,5yil once aldigim arac simdi 3000Eur...

Yani demek istedigim su, sen Istanbul'da altinda bir fabia ile geziyorsan bir nebze ozel, bir nebze orta degerde bir araca biniyorsun, burada fabia, Turkiye'de Rono Megane degeri goruyor yani tamamen siradan ucuz yerli mali, halk arabasi..

Ama elbete guzel yanlari da cok..

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler güzel fotolar :ok:

Daha daha isteriz bu sefeer daha canlı foto isteriz :)

İnşallah bir gün canlı canlı görürüz :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;127391
Teşekkürler güzel fotolar :ok:

Daha daha isteriz bu sefeer daha canlı foto isteriz :)

İnşallah bir gün canlı canlı görürüz :)

Daha canli derken? :D Tarihi degerler sarmadi bakiyorum bizim Gokhan'i :D   Farkli tarz fotolar cekeriz senin icin merak etme :D

Bu arada fotolari kucultmus birisi (Irfan hoca oldugunu saniyorum:) ) cok iyi olmus, tesekkurler..

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alpko;127404
Daha canli derken? :D Tarihi degerler sarmadi bakiyorum bizim Gokhan'i :D   Farkli tarz fotolar cekeriz senin icin merak etme :D

Bu arada fotolari kucultmus birisi (Irfan hoca oldugunu saniyorum:) ) cok iyi olmus, tesekkurler..

Yok o anlamda demedim :D Yani renk ayarları güzel ayarlanmış bir fotoğraf makinası ile çekilmiş olsun dedim :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: alpko;127404
...fotolari kucultmus birisi...
imageshack' e yüklerken browse kutucuğunun altındaki 600×480 seçeneğini seç ki uğraşmak zorunda kalmayayım.:hih::kiki:

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;127413
imageshack' e yüklerken browse kutucuğunun altındaki 600×480 seçeneğini seç ki uğraşmak zorunda kalmayayım.:hih::kiki:

:++::++::++: Ben de Irfan hoca sanmistim.. Sagolasin boyle daha guzel oldu fotolar.. :ok:

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fotolarin devamini ekleyememistim o gun, birkac foto daha var ekliyorum simdi.. :)

« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 14:54:10 Gönderen: alpko »

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Neredeyse aynı kareler bende de var, aynı yerlerde foto çekmek gelmiş aklımıza  :)

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
güzel yerler gerçekten.yeni resimlerde çok güzel
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;128587
Neredeyse aynı kareler bende de var, aynı yerlerde foto çekmek gelmiş aklımıza  :)

Bizim baldiz Vaclavske meydanina cok yakin oturuyor, devamli disariya ciktigimizda gittigimiz yer hemen merkez, yillardir foto cekmisligim yok, Prag'ta Gokhan icin ozellikle cekmek istedim, tabi ki forumdaki diger arkadaslar icin :D