Dun Blackberry Bold 9700 siparisi tam vermistim ki nasil olduysa adresi yanlis yazmisim benim siparis iptal edilmis, karti alirkende is yerinin mi, kaldigim yerin mi yoksa bizim insan kaynaklarinin mi adresini verdim hatirlamiyorum, dur dedim biraz daha zaman gecsin Allah istemedi bak dedim kismet degilmis.
Sora gittim bi hesap dokumu aldim, lan para gitmis
tam 421 dolar tutuyordu 421 dolarimin yerinde yeller esiyor
Bende alisveris yaptigim sitenin merkezine telefon actim, hani birazda amerikadayiz ya kic biraz havada
Dedim bunu nasi yaparsiniz mali yollamadiniz parayi aldinizda bilmem nede bastim kalayi adam sabirla dinledi siparis numaralrini istedi
Verdim dedi babacan yok parani almadik biz. Iyi lan iyi gapat dedim.
Sora bankayi aradim
Dedim bole bole ne ayak?
Hemen kontrol ediyorum Hakan bey dedi, dedim adimi nerden biliyor, megersem santrali arayinca PIN ile giris yapmisim ordan seyapmis
Valla dedim yenge para yok pul yok aldiniz yolladiniz ettiniz ben nabacam burlarda (sanki hesaptaki parami gormuyor bendeki Anadolu akli
) gidiyom 3 gun sora dedim nasida panik olmusum :lol:
Dedi Hakan bey panik yapmayin, paranizi alis verisiniz icin otomatik olarak askiya aliyoruz her ihtimale karsi siparis verdikten sonra harcarsiniz edersiniz faize girer falan onlar olmasin diye bole bisi yapiyoz zira yerli degilsiniz hesap yetkileriniz sinirli falan fisman baya bisiler anlatti
Mesela ben kartimda para yoksa iceri giremiyormusum harcar kacarim diye
Paraniz 2-3 is gunu icinde hesabiniza donecektir dedi, kapadim telefonu bagirdim otelin lobide Mark'a 2 cay demle icek