Valla uzun arastirmalar sonucu telefonu aldim. Oncelikle Bir BlackBerry Bold 9700 parasi veya bir iPhone 3GS parasi vermemeye karar kildimdi. Ucuz bir sey alayim dedim. Turkiyede Laptopumda, Netbookumda, canavar desktop PC'imde var bunlari goz onunde bulundurdum.
Yine tuslu bir telefon almaya ozen gosterdim benim icin vazgecilmez konu bu, Q klavye olacakti.
Hani dedim GPS olsa fena olmaz hani gibisinden GPS'li bisey almaya baktim, ekran boyu GPS ile tatmin edici olmayacak muhtemelen ama kac kere kullanirim bilmiyorum
Bide kaba bi yapisi var Q klavye telefonlarin hani rengi estetigi olsun diyede siyah bisey almayim dedim.
Birde marka takintisi mevzuu var. Yillardir Nokia 6600 kullaniyorum. Nokia'ya cok alismisligim var, o ayardan gidelim dedim, batarya omrude onemli tabi gayet yeterli geldi bana.
BlackBerrylerinde bazi ulkelerde yasaklanmasi tedirgin etti beni gerci pahalilar zaten
Ciks bi telefon istiyodum ama paralari baska yerlere harcayinca tirstim 400-500 USD basamadim telefona, dedigin oldu Cihangir abi
Gittim Nokia E 71 siparisi veriverdim bir tane, ucuz yollu kapamis olduk
Su renk;