Bazı arkadaşlar hatırlar geçen açmıştım konuyu 1.4 16v 101 fabia sahibiyim atiker fast lpg takılı Ve doğal olarak tork kaybı oldu biraz.Bende K&N filtresi alıyım dedim düşük devirde işe yarayacağını düşündüm ve aldım bugun elime ulaştı.Unutmadan kutu içi filtre açık değil.Eline alınca fark ediyorsun baya kaliteli bişey
üzerindede made in usa yazısı insanı memnun ediyor prc veya china görmekten bıkmıştım
Taktım hemen gelir gelmez ses olarak pek bi değişim yok sadece daha hoş çıkıyor.Düşük devirlerde gerçekten fark etti araç çok daha iyi topluyor kendini.Hatta deneme yaparken hareket halinde aniden gaza yüklemdim 1. viteste asr devreye girdi normalde asla girmezdi hareket halindeyken.Yani aracın daha rahat nefes aldığını hissediyorsunuz.Bazıları fark yok desede bence onlar sadece öylesine araba kullanan insanlar
yüksek devirde olmasada düşük devirde gerçekten fark etti (
düşük devirde vakum etkisi az olacağından kagıt filtrede zorlar diye düşünerek almıştım zaten) nasıl olsa bi daha filtre almayacam o yüzden hesaplıda ayrıca azcık gaza basmam yetiyor düşük devirde artık. Fiyatı 87 lira ben öneriyorum almak isteyenlere tavsiye olunur
çıkan loguyuda hemen yapıştırıdm