škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

roomster scout

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dostlar şu an aracım yok 3 ay daha bekliyecektim ama şöyle bir ilan gördüm dod da açıkçsı hoşuma gitti incelerseniz sevinirim.
  para sorununu halederssek inşalllah niyetliyim bakalım.donanım olarak hız sabitleyici ve park sensörü fazladan yazılmış sordum :)

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=300459
\'\'Ben\'\' Yaradan\'dan Ötürü Yaradılanı Sevdim... Yaralayanı\'\' Değil..!

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
fiyat nasıl iyimi acaba kasgo değeri 35500

Çevrimdışı roomster.

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Scout ları comfort tan daha full bişey sanıyodum:( climatronic yok dot-maxi yok cam tavan tamam opsiyonel ama eksiklik var..:bnn:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı mertozbek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bnce normal roomster daha güzel hemde sfırı 25 milyar 1.2 si :)

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
öncelikli tercihim dizel buda fula yakın bir araç ayrıca 4 adet kışlık lastikde hediyemiş.lastik fiyatı ne kadardır acaba:hmm: şahkan otomotiv(sekan bey ) ilede görüştüm sağolsun çok yardımcı oldu.şu an için biraz beklemedeyim nasipse olur hayırlısı

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
30 bin tl'nin üzerinde bir bütçeniz varsa bizim demode 1.4 TDI'ın yerine 1.6 TDI elde edebilmek adına makyajlı Roomster'ın dizelini bekleyebilirsiniz.
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;129996
30 bin tl'nin üzerinde bir bütçeniz varsa bizim demode 1.4 TDI'ın yerine 1.6 TDI elde edebilmek adına makyajlı Roomster'ın dizelini bekleyebilirsiniz.

35in üzerinde olacağı kesin gibi oda beni zorlayacak gibi bu sefer sattığım araç gibi aceleye getirmek istemiyorum çünkü zarar ettim bir çok masraf yaptım.o yüzden halen ikilem içindeyim sıfırmı ikinci elmi diye aslında 1.6 dizel hem de makyajlı süper olur fiyat olarak az buçuk belli olsa tahminim orta paketi 37-40 arası fiyat biçerler.

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kalender;130000
35in üzerinde olacağı kesin gibi oda beni zorlayacak gibi bu sefer sattığım araç gibi aceleye getirmek istemiyorum çünkü zarar ettim bir çok masraf yaptım.o yüzden halen ikilem içindeyim sıfırmı ikinci elmi diye aslında 1.6 dizel hem de makyajlı süper olur fiyat olarak az buçuk belli olsa tahminim orta paketi 37-40 arası fiyat biçerler.

Bekleyip görmek daha iyi sanırım.:) Hem belirttiğiniz gibi, aceleye gelme tehlikesi ciddi anlamda mevcut bu Scout örneğinde. Hatta bana göre bütün 2. eller için geçerli bu. "Bunu kaçırmayayım" deyip 30 bin civarına demode bir dizeli alıp, beklediğiniz 1.6 TDI'ın fiyatının 34.500 TL olduğunu öğrenmeniz de olası.

Ama gene de hayırlısı olsun inşallah diyelim. Demode falan diyorum ama nankörlük ettiğim de sanılmasın. Maşallah, 1.4 TDI sağlam makine. Başarıyla hizmet veriyor. Yalnızca gönlümden geçen, artık mümkünse 1.6 TDI'ın tercih edilmesi yönünde.:)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlısı olsun:)

bence 1.6TDI ın fiyatı 35bintl olmaz skodada biz o fiyata 1.4 TDI aldık.

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;130012
Hayırlısı olsun:)

bence 1.6TDI ın fiyatı 35bintl olmaz skodada biz o fiyata 1.4 TDI aldık.

Fabia I 30 bin, Cordoba 33 bin, Fabia II 35 bin'den satılıyordu biz aldığımızda da. Direkt işaret değil. Donanımsal farklılık var idi.

Roomster 1.6 TDI 90hp'lik modeli 35 bin seviyesinin üstüne çıkmamalı. Ha, üst donanımlarda fiyatın 40 bine yaklaşması normal tabii.:ok:
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2010, 01:25:55 Gönderen: SEAHAWK »
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;130044
Fabia I 30 bin, Cordoba 33 bin, Fabia II 35 bin'den satılıyordu biz aldığımızda da. Direkt işaret değil. Donanımsal farklılık var idi.

Roomster 1.6 TDI 90hp'lik modeli 35 bin seviyesinin üstüne çıkmamalı. Ha, üst donanımlarda fiyatın 40 bine yaklaşması normal tabii.:ok:

35 bin seviyesinde olan roomsterın, baz modeli olma ihtimali yüksek. tabi 40bin tl de fullune verilirmi bilmem

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kalender;130047
35 bin seviyesinde olan roomsterın, baz modeli olma ihtimali yüksek. tabi 40bin tl de fullune verilirmi bilmem

Orası öyle tabii.:) Ama daha da abartmamak lazım. Bazına 35 binden fazla vermek için iki kere düşünmek lazım. Doluya ise 40 bine yakın verilebilir gene. Hem modern motor, hem de iyi donanım... 1.4 TDI Comfort'lar 35 binden yukarıda idi işte.:)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.6 TDI 90 hpyi baz modele koyacaklarını sanmam 1.2 TDI koyarlar bence.Çünkü makyajsız kasada baz modeldeki TDI 70lik diğer modellerdeki 80likdi.105lik TDIyıda sadece DSG ile sunabilirler.

Tabi bunlar kendi görüşlerim yücenin ne yapacağı belli olmaz:)