şaşmaz sanayideydim bugün bizim tıfılcan kanka ile. arabası uplodain' modunda şu an, çok tatlı bişi çıkacak bi ziyarete gittik.
e tabi her gencin hayali BMW oynamadan olmaz, biraz inceledim, fabia daha iyi :hhh:
hazır gelmişken yetkili servisim Ünaldıyada uğradım, 30.000 de değişmişti en son yağ, 37.900 oldu araba gittim yağını değiştiriverdiler saolsunlar, kendimin idi yağ, bide yağ filtresi değiştirdim. 10.000 km de bakım olayları var, ama ben 7500 cüyüm o konuda.
sonra gittim Güven-İş skodadan hava ve polen filtresi aldım. kendim onları değişiverdim.
hava filtresi kutusunun içinden resmen toprak-taş ayıkladım.......
bu sefer farklı bir filtre aldım, VİKA diye, TÜV onaylı bandrollü hoş bişi beğenimi kazandı. üstündeki her bişe Almanca yazıyordu :kiki:
karbonlu polen filtresi aldım onuda değişiverdim iki dakikada, üstündekini hızlıca çıkarıverdim, ölecem sandım tozdan
buda plastiği, enteresan şeyler çıkıyor benim kutucuklardan.
motor bu hal olmuş
kartel muhafaza, çok mübarek şey, bende lastiklerle beraber aşınıyor :kiki:
burayıda muhtemelen köy yolunda sert daldığım taşlar kırdı, tak tuk feci vurmuşlardı
susturucu canavar :huh:
değişen dingilim, arabanın altı bu sefer temiz geldi, çaya dalmak yaramış olmalı
birde sis farı çiftine fiyat aldım, olay şöyle, çifti 80 TL (bendeki kasa makyajlı için) 5 TL de röle. uygun fiyat bir işçilikle hallolur, ama problem şu ki arka sis farına vereceğim diyor, o beni düşündürüyor biraz.
birde kibar arka bagaj kapağına spoiler yapan bir yer var olduğunu öğrendim, uğrayamadım çok acıkmıştım :hanz: bakacağım.
kapı baca kaput bagajıda wd 40 layıp 45.000 e kadar dokunmama sürecine salıverdim...