škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

BOSCH veya VALEO marka silecek en uygun nerde alırız?

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Roomster için BOSCH veya VALEO(varsa) silecek en uygun fiyata nerde bulabiliriz.Bir yere sordum 60 TL dedi pahalı geldide..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Bizim takalar için servis dışında alternatif yok. İndirim zamanı arka silecek dahil 3'ünü 50 TL'ye aldım Şahkan'dan.

Aksaray'da epey gezdim, önler için 53 cm'lik çift satan yok. Arka dert değil, Golf, Octi, Polo aynı silecek.

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Servis.. ancak valeo'lar igrenc.. Skoda'nin anlasmasi artik Valeo oldugu icin de serviste birtek o kar 27eur'a almistim sanirim, camlarimi iyice cizdi, artik onu da orijinal almayacagim nefret ettim!

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alpko;132517
Servis.. ancak valeo'lar igrenc.. Skoda'nin anlasmasi artik Valeo oldugu icin de serviste birtek o kar 27eur'a almistim sanirim, camlarimi iyice cizdi, artik onu da orijinal almayacagim nefret ettim!

İlginç bizde çok memnunuz normalde lastini değiştirirdik hep atlama felan yapardı çizerdi valeo dahiç öyle bir sorun olmadı 2 seneyi geçti üzerinde dikkat simgesi belirdi servis indirim yapınca alacağız bizde o zaman önleri 34 TL ye almıştık servisten çokta memnunuz :)

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim silecekler 2007'den beri üzerinde ilkkez değişecek :D Arka silecek ise hala yeterli şekilde siliyor :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi yazın dokunma derim zaten sıcakta kavruluyor yanıyor silecekler kışın indirimde 1 takım alırsın :)

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;132542
Abi yazın dokunma derim zaten sıcakta kavruluyor yanıyor silecekler kışın indirimde 1 takım alırsın :)

Şu anda doğru pek lazım değil ama arada çalıştırayım diyorum ama sağ taraf camı teğet geçiyor hiç silmiyor :D
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP