Bende denedim.Oldu.Ama çok yapmamak gerek sanki.Pek sağlıklı bir uygulama değil gibi geldi..
Bu arada parkları açtığımızın her seferinde CD çalar'da CD mekanizması sesi duyuluyor..Kaç defa kapatıp açtım denedim hep aynı oldu..Parklara geldiğinde benzin pompasının çalışması gibi, CD mekanizması kendini hazırlıyor sanırım
Tespitiniz doğru, zaten ben de bunu ilk keşfettiğimde özellik değil, tesadüfi bir seçenek olduğunu anladığımdan ve de kimsenin bir işine yarayacağını düşünmediğimden paylaşmamıştım, taa ki konuyu açan arkadaşın gereksinimini okuyana kadar.
Şunu söyleyeyim, bir zararı kesinlikle yok, bu pozisyon far anahtarının çıkarılmasını sağlayan mekanik bir kilit sadece ve tesadüfen dokunan iç aydınlatma kontakları...
Cd çalardaki mekanizma sesine anlam veremedim, cd çaların sadece park devresinden gelen elektriğini alıyor, o da sadece tuşlarını yakıyor, mekanizma sadece kontaktan ya da power in den enerji alacakken neden hareketleniyor? garibime gitti doğrusu.Benim orj. cd çalarımda olmadı böyle birşey...