Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
GENEL
»
Paylaşım
»
Habere bak yorumlara bak..
mygokhan
·
3 ·
3008
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mygokhan
ŠKODA
Kahraman Üye
:
20 Ağustos 2010, 10:32:01
Biraz önce yerel bir haber portalından haberleri okuyordum.Bursa'da bir kadın arabasıyla 75 metreden uçmuş uçuruma yuvarlanmış.Ama bişey olmadan kurtulmuş.
Mudanya Yıldıztepe mevkiinde Çarşamba gecesi yaklaşık 75 metrelik uçuruma düşen Aysun Özenen (46) küçük yaralarla kazayı atlatıp mucizevî şekilde kurtuldu.
Özenen’in kullandığı 16 BKB 06 plakalı araç 18.45 sıralarında nedeni bilinmeyen bir sebepten yaklaşık 75 metrelik uçuruma düştükten sonra olay yerine inen 112 ekibi ve vatandaşlar Özenen’i olay yerinden çıkarıp ambulansla Mudanya Devlet Hastanesine kaldırdı. Orada yapılan ilk müdahalenin ardından hafif yaralı Özenen, Bursa Acıbadem Hastanesi`ne götürülüp burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Bursa Osmangazi’de oturduğu öğrenilen Özenen’in aracının uçuruma nasıl düştüğü polis tarafından soruşturuluyor.
Buraya kadar herşey normal..Birde yorumları okuyunca çok şaşırdım
Sizde okuyun ..
hakan
tarafından
20-08-2010 09:22
tarihinde yazılmış
bass gazaa aysun bas gazaaaaaa eyyyyyyttt kim tutar seni aysun bas gazaaaa
ORKUN ÇETİN
tarafından
20-08-2010 08:12
tarihinde yazılmış
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN Ne Aysun`muş Arkadaş...
Yine de geçmiş olsun...
ersin başol
tarafından
19-08-2010 16:52
tarihinde yazılmış
intihar tam yanındaki arabaydm ben..resmen gaza basıp intihar etti bu kadın ya
Naz..
tarafından
19-08-2010 16:50
tarihinde yazılmış
ÖNEMLİ.... mrb ablacımm.. nasıl cesaret edıpde kendını attın bırebır sahıt oldum orda arkadaslrımızla bızde vardık tahmınımıze gore buyuk sorunların olmalı .yaktıgın sıgaralardan bellıydı ama ne olursa olsun ıntıhar kurtulus degıl sende bunu anlamısındır buyuk bı sadaka vermıs olmalısın kı o ucurumdan sag saglim cıktın hala o arabayla kendını ucuruma bırakman gosumun onunden gıtmıo uyuyamıorum ..senınle bırebır gorusmek ıstıorumm tabı kabul edersen... cok sewınırım hoscakal ...
mehmet saban
tarafından
19-08-2010 16:47
tarihinde yazılmış
Kazaya bak Bir kazadan neler çıktı ortaya.İşçilere hakkını vermeyen bir şirket.Devlete sığınan işçiler ve maalesef orasıda bağlanmış durumda.Olay gazetesi al sana vazife araştır bakalım,yap gazeteciliğini ne çıkacak bu işin altından.Aysun hanım eden bulur demek ki.Umarım bu uyarı ders olmuştur.
seyfettin
tarafından
19-08-2010 16:37
tarihinde yazılmış
Teşekkür ederim arif bey Arif bey bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bölge çalışma müdürlüğünde bu bayanın dosyaları yığınla ama bize söyledikleri avukat tutun mahkemeye gidin.. Herhalde orasınıda bağlamış olacakki bir soruşturma dahi yapmıyorlar. Bu ülkede insan sırtından para kazanan asalakları kanunlarımız demekki koruyor.. Buradan çalışma müdürlüğünüde kınıyorum duyarsız kaldıkları için. Yüzlerce mağdurun derdini çözemediler yani paralarını alamadılar herşeyi kitabına uyduruyorlar.. Ve bu insan halen şirketin başında para kazanıyor olmaz böyle bir kanun..
ezel
tarafından
19-08-2010 16:31
tarihinde yazılmış
!! sen neymişsin be aysun!
dağlı hüseyin acar
tarafından
19-08-2010 16:21
tarihinde yazılmış
ilk defa böyle yorumlara şahit oluyorum hanfendiye geçmiş olsun fakat yapılan yorumlara bakıyorum şaşıryorum ama isyan eden insanlara bakınca şaşırdım belki insanlarında haklı oldukları gerekçe vardır.genede ramazanın mubarek günü her şeyin hayırlısı demek daha makbul.Ama rabbim bana kul hakkınla gelme neyle gelirsen gel demiştir.kulaklara küpe yapmakta fayda var.
Arif
tarafından
19-08-2010 16:00
tarihinde yazılmış
Bölge çalışma müdürlüğü Tazminatı, hakkını alamayan kişiler, bölge çalışma müdürlüğü diye bir kurum var. 2 satır dilekçe yazmanız yeterli... Gerisine siz karışmayın...
tuncay
tarafından
19-08-2010 15:46
tarihinde yazılmış
kimmiş acaba bu... bu kadın kimmiş acaba bilen varsa söylesin ne iş yaparmışki nerenin sahibiymiş baksanıza bayağı bi insanın canını yakmış herhalde...
yasemin
tarafından
19-08-2010 15:23
tarihinde yazılmış
Eden bulur Genel müdürdür kendisi.İşçilerini bir insan olarak değilde bir makina gibi gören birisi.Kullan at gitsin prensibiyle çalıştırır.Ne tazminat alabilirsiniz ne de birşey.
Hasan Bey
tarafından
19-08-2010 14:15
tarihinde yazılmış
Neredeyse Orucunu Açamıyacakmış İlk defa böyle bir olayda sağ kurtulan için olumsuz yorumlar okuyorum.
Demekki kişi baya bi kişinin canını yakmış. Umarım bundan sonraki yaşamında bu başına gelen olaydan ders çıkarak hareket eder. Eğerki çaılışanlarına haksızlık yaptıysa bundan sonra daha dikkatli olur.
seyfettin
tarafından
19-08-2010 13:36
tarihinde yazılmış
Banada tazminatımı vermedi.. Bu kaza yapan bayan beni 1.5 yıl çalıştırıp tazminatımı vermeden işden çıkardı. Allahın adaletine havale ettim şükürler olsunki adalet çabuk yerini buldu. Zaten yargı sistemimiz temelden bozuk ama Allahın sistemi çok sağlam... Ne deyim yüzlerce çalışanın ahı tutmuş..
harun
tarafından
19-08-2010 13:17
tarihinde yazılmış
kim acaba adı ve yüzü hiç yabancı gelmedi.kimki acaba.ne iş yapar?
75 m.den kurtulduğuna göre, sadakası büyükmüş..
Aysun
tarafından
19-08-2010 13:11
tarihinde yazılmış
yazık senin saçını basını yolarım terbiyesiz kurtuldum cok şükür sende allahından bul terbiyesiz seninle karsılasmıyalım esra
hakan
tarafından
19-08-2010 12:59
tarihinde yazılmış
geçmiş olsun yıldızları mı sayıyolardı acaba
esra
tarafından
19-08-2010 12:34
tarihinde yazılmış
Hiç üzülmedim...Bu kadının yüzünü bile görmek istemiyorum. Eski çalışanı olarak hakkımı vermeden kapı önüne koymasından dolayı kızgınım beter olsun inşallah ne deyim Allahından bulmuş sonunda.
2004
Skoda
Fabia
1.2 HTP
2007
Skoda
Roomster
1.2 HTP
2011
Skoda
Fabia II 1.2 HTP
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet