škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

cam filmi nasıl sökülür?buyrun!!!

rcp · 50 · 38087

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rcp

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar araç üzerinde olan cam filmlerini sökerken nasıl bir yol izlemeliyiz.özellikle arka cam resistanına zarar vermemek için nelere yapılmalı.

bazıları tiner diyor,bazıları ısıtarak diyor.

peki en iyi nasıl yapılmalı.

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende taktırmakta kararsızım. Servis arka camda rezistanslar çalışmaz dedi. Ama yaz geliyor. Arkada çocuk koltuğunda oturan oğlum direkt güneşe maruz kalıyor. Taktırmayı düşünüyorum ama arka camlar kafamı bozuyor.
Taktıranlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Marka, fiyat, performans, sökülünce rezistanslara zarar gelirmi?...

Çevrimdışı KorkutSA

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • http://gunedogan.blogspot.com
Taktırmak zaten kanunen problem olur. Onun yerine çocuğunuzu korumak için vantuzlu güneşlikler var. Alın arka tarafa yapıştırın mis gibi. Ne trafik ceza yazar ne içinizde tedirginlik olur.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Taktırmayı da söktürmeyi de işi bilen yerde yaptırın derim. Arka cam rezistansı da gidebilir sökerken.

Çevrimdışı by wodoo

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.wjktuning.com
Bende sormuştum aynı soruyu ama tam net cevap alamamıştım..

Yan camları, filmleri söktükten sonra cama sıcak sabunlu su sıkarak elinizle dağıtın suyu, ardından cam jileti yada maket bıçağının bıçağını çıkarıp onunla sökebilirsiniz, rezistanslı olan bölgeyi bende bilmiyorum, orayıda aynı şekilde elinizle deneyin, çıkarmı bilmiyorum ama bi öneri, ki ben orayıda jiletle kazıdım rezistansa zarar vermeden, ama çok uğraştım..
Çok bildimlik yaparsan, çok düşmüşlük yaşarsan.. Yok derdimlik yaparsan, dert görünce saparsın..

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: KorkutSA;11288
Taktırmak zaten kanunen problem olur. Onun yerine çocuğunuzu korumak için vantuzlu güneşlikler var. Alın arka tarafa yapıştırın mis gibi. Ne trafik ceza yazar ne içinizde tedirginlik olur.

2 çeşit güneşlik var ama güneşin geliş açısına göre sürekli ışık giriyor.
Aklımda Skoda'nın orjinal güneşlikleri var ama çok pahalı. Zaman bulursam
kendim halletcem.

Bu filmler £72.00 sterlin ve sadece arka camlar için. Bagaj camı için ve bir arkadaki cam için ayrı fiyatları.

£67.00

£62.00
Siyah tül perde ve tel alarak işe başlamak lazım. Birde dikiş makinası ile iyi bir iş çıkar diye düşünüyorum...

octaviaman

• Ziyaretçi
Arka güneşlikler 7-10 TL civarı satılıyor.Ben 7 TL e aldım.Yazları kullanıyorum.İşin güzel yanı Benim aldığım skoda octavia için özel yapılmış gibi uyumlu.Ayrıca sızma olsa bile o kadar etkili gelmiyor.Perde olayı da her arabaya gitmez.Ev gibi olur.alttan üstten ray takılıyor orjinallik için uygun değil,toz tutar ses yapar.Film olayıda cam mekanizmaları ve rezistans açısından pek sağlıklı değil.

Çevrimdışı rcp

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
şu renkli camların, resistanlı ısı sistemi kullanılarak renk değiştirenleri olsa ne güzel olurdu.

ne hayal oldu bee :D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: rcp;11545
şu renkli camların, resistanlı ısı sistemi kullanılarak renk değiştirenleri olsa ne güzel olurdu.

ne hayal oldu bee :D

Var zaten. Verilen elektrik akımına oranla rengi koyulaşan cam yaptılar, far yükseklik ayarı düğmesi gibi tekerekli, döner bir düğmeyle, sıkı para ama...

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;11557
Var zaten. Verilen elektrik akımına oranla rengi koyulaşan cam yaptılar, far yükseklik ayarı düğmesi gibi tekerekli, döner bir düğmeyle, sıkı para ama...
Bir ara Engin Abi de (EnginT) o işe giriştiğinden bahsetmişti.:wnk:

Çevrimdışı rcp

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende cam filmi taktırma arefesinde kafamı karıştırdınız yahu ..:D
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben taktırdım takan cocuk rezıstansı bozmus calısmıyor gecenlerdede polıs zoruyla sokmek  zorunda kaldım ama kelebek ıle arka camı sokmedım bı jılet yardımıyla buyuk bı kısmı cıktı gerı kalan parcalarıda deterjanlı su ıle sıyırdım.ama kızdıgım nokta bu tarz urunlerın turkıyeye gırmesıne ızın verılıyor ama takılmasına ızın yok suç.bu ne perhız bu ne lahana tursusu anlamadım

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben de taktırmıştım, ikinci gün söktüm, hem pek hoşuma gitmedi siyah, hem de ileride iyice yapışınca zor sökülür diye çıkarttım. Ben fazla zaman geçmeden söktüğüm için herhangi bir problem olmadı, ama bu aralar çok açık mavi cam filmi bulabilirsem çektirmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06navy;13495
Ben de taktırmıştım, ikinci gün söktüm, hem pek hoşuma gitmedi siyah, hem de ileride iyice yapışınca zor sökülür diye çıkarttım. Ben fazla zaman geçmeden söktüğüm için herhangi bir problem olmadı, ama bu aralar çok açık mavi cam filmi bulabilirsem çektirmeyi düşünüyorum.

http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=bascuda&pId=605477&aType=product&catId=3920

:kiki::hanz::huh: