Yaklaşık 3 ay önce derin araştırmalar ile samsung n150 netbook aldım.Gayet menunum ,ilk başlarda film seyretmek gayet sıkıntı idi özellikle 720p divx vs. ücretli codec ve bsplayer ile artık 720p ye kadar sorunsuz film ızlıyorum.1080 p yi hiç bir netbook desteklemiyor bunuda ekleyim.İşlemciye gelirse 1.66 lık atom eski celeron 1000 leri anımsatıyor ne yazık ki.İşletim sistemi olarak win7 starter çok kasıyor onun yerine home bile kurulsa daha hızlı çalısıyor ,xp de ise bariz daha hızlı.
makinama gelirsek ekran parlaklığı ,kasa sağlamlığı,klavye,ısınma ,srs ses sistemi,wifi çekme kalitesi,hafiflik ve 6cell batarya ile 5 saat pil ömrü var bu özelliklerinden menunum.1gb ram olması ,3g için bataryanın ordan 3g girişi olmaması sıkıntısını yaşıyorum bunun için bi üst modeli almadığıma pişmanım.
asus e pc hp lg netbookları kullandım samsung daha çok hoşuma gitti.Yanlız performans ıstersen acer ferrarı one netbook var fıyatı pahalı ama hakedıyor.Onun haricinde çoğu netbook performans olarak aynı yüklenmeye gelmiyor