nihayet büyük uğraşlar sonucu ( aracı görmeden araç almak nasıl bir mantıksa
) roomsterımızı aldık.
Ümraniyedeki doda perşembe günü öğlen üstü gittik.ufak tefek prosüdürden sonra aracımızı teslim aldık.Oradan güngörene Şahkan otoya gittik.Gittik ama yarı yola kadar orada yollar karıştı ALLAH razı olsun Serhan bizi yarı yolda karşıladı.onada zahmet verdik.Özellikle Serkan beye ve Serhan beye buradan tekrar tekrar teşekkür ederim.Aracımız ufak bir kontrollerden geçti geçer notu aldı.
Aracın sürüş keyfi mükemmel.İlk defa dizel kullanıcısı olarak aracı bu kadar atak beklemiyordum açıkçası.kullandığım 101 lik fabia iile kıyaslayamıyorum.özellikle çok anlamam ama 1. 2. vites aralığı kalkış mükemmel.Eh biraz dizel gürültüsü var hatta hoşuöada gitmeye başladı.
İstanbul dan bu sabah döndük.gece yarımda yola çıktık. sabah 5 gibi evde idik sahur molası falan verdik.yakıt ortalaması 4.7 ile 5.3 arasında gitti geldi en son 5.3 ile park ettim.hızım 100-120 -130 civarlarında gezdi.
Aracın özelliklerini daha yeni yeni araştıracağım.HAtta başımıza şöyle birşey geldi.aracı aldığımız günün gecesi eve park ederken sağ sis farı açık sol kapalı idi.misafir olduğumuz kardeşimiz aha dedi ilk faulu yakaladım.ne oldu dedim.
sis farın teki yanmıyor dedi.bir iki elle yokladı.dedim vardır bir bildiği
onuda bir gün sonra (dün akşam keşfettim) dönüşlerde sis farları yanıyor :viraj dönüş sistemi olması gerek .diye düşündüm.
kısaca iyi bir araç tercih ettiğimi düşünüyorum.ALLAH herkese daha daha iyilerini nasip etsin.
Araç fotolarını Manisa ya dönüşte yüklerim inş.
NOT: yahu kar lastikleride koca bagajı doldurmuş.Eskişehir den manisa ya göndermeyi düşünüyorum çünkü bagajımızda var