0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
450 TL'ye dokunmatik ekran telefon var mi yahu? Telefon denince artik Samsung geliyor akla, bitti o nokia olan gunler.. Goruntu itibari ile + kamerasi ile harika samsung telefnlar ama sanirim kronik sorunlari: telefonun arada sirada donmasi, ses kalitesinin iyi olmamasi ve diger marka ve modellere gore tel. gorusmesi yaparken az ses cikmasi (insani rahatsiz ediyor). Samsung tavsiye ederim..
illa dokunmatik dersen samsung derim çnkü nokia dokunmatik işini bnce bir trlü beceremedi ama dokunmatikten wazgeçerim dersen we mesaj yazmayı sewiyorsan e63 350 tl gibi bir fiyata düşmüş özellik olarak gps hariç hersy war. yada blackberry 8520 0 fiyatı 600 tl gbi gerçi iphone un yanına bunlardan birini düşünüyorum bnde dokunmatikte mesaj olayı çok şarj yio bnce
Alp abi;Aynen dediğin gibi kitleniyordu ilk aldığımda.Hatta forumda kızgın bi zamanımda yazmıştım.Son sürümde bu sorunların hepsi kalktı çok şükür.Karşıdan gelens es gayet iyi bir sorun yaşamadım.Hatta yüksek diyebilirim.Kulaklığa ilettiği ses kalitesi Creative Zen ile aynı diyebilirim.Ama dışarıya verdiği ses tipik samsung dandikliğinde.Onuda kim kullanıyorki zaten:)http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5620-monte-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5620m&categoryId=16001Doğan kap hemen kartta hediye
Doğan alırsan fotoğraftaki renkten al,parlak olanı var bende,pişman oldum:)Çizildi pert oldu,yarın 3000 zımpara gelicek,girişecem:++:
seninkinin rengi iyi o renklisinden eski kız arkadaşımda vardı gitmez baan:++::++: