0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ömer çok çok geçmiş olsun.Bu bayram millete birşeyler oluyor.En ucuz biz atlattık sanırım:)
Sayın Kırmızılar,forum başlığının yanına bi nazar boncuğumu iliştirsek?
hadi espyi opsiyonel donanıma koyuyorlar anladıkta absyide standart yapmamalarını aklım almıyor.Bence tüm araçlarda esp standart olmalı ama neyse..Geçmiş olsun ömer.
Sıfır Ford focus ghia larda bile esp yok! Otokoç opsiyonel diyince küçük dilimi yutuverdim.
sağol doğan babamın bi arkadaşındada aynısı vardıda bu meretin abs olmayanını almayacan ben pişman oldum durmuyo derdi sorgunda araba sürekli bendeydi bi kere denedim biraz sert bas direk kızaklıyo araba sinir etmişti fabianın frenler bitmeye başladığı halde biz durduk
kardeşim geçmiş olsun. bir noktaya değinmek istiyroum. eğer konu kısa mesafede durmak ise abs o mesafeyi artırır. yani abs li araba absisiz olandan daha ilerde durur. ama konu hyundai ise isterser lmşvkdmşlkmfşldsmkmşsm koysn gene durmaz gene durmaz.
benim leondada yok ama espli leonu olupta bir çok kişinin giremediği viraja kaymadan giriyorum neden acaba focus gibi yola zamk gibi yapışan bir arabada eğer alım fiyatını düşürecekse esp opsiyonel olmalı.