Bugün geldim şöyle Ankara'yı bir gezdim, arkadaşları gördüm. Arabaya bindim aboooo....
-3 ay yatmış, ben gitmeden zaten ufak bi kaza geçirdiydi, jant bozuk balans istiyor.
-Frenler bitik, 2 disk ve 4 tekerin balata değişecek.
-Trigeri değişecek, 5 sene doldu
-Lastiği patlamış babam bir-iki kere binmiş hani lastiğin eskiliğinden değil, 6-7 gün hava basarak sürmüş hiç eğilip bakmamış bile yanındaki elemanlara hava bastırtıp durmuş kompresorden, eleman artık anlamış;
"Başkanım lastikte parmak gibi çivi var!" :++::++:
Yani kara jant var üzerinde, değiştirilirken plastik bijon muhafazalarına anahtar sokulup zorlanmış kırılmış.....
-Akü zayıf, çıt diye çalışıyor ama zayıf işte anladım ben, cama mama dokununca göz kırpıyor. Bunların akü hiç çaktırmadan lap diye biter.
-Sol arka kapı (değişen) tepki vermiyor kilide, ne açılıp ne kapanıyor. Muhtemelen aküyü değişeyim düzelir. Düzelmezse işi var.
-3 aydır yıkanmamış, at üstüne biberi biter, içinde ise modern tarım yapılır.
-Silecekler 30 liralık banana idi, kırık dökük, eski çelikleri takacam Bosch olanları.
-Motor mu, bıraktığım gibi, yaban domuzu gibi çalışıyor
Yağını yenileyip gitmişim iyi ki.
Yarın (cumartesi) hepsine girmeyi düşünüyorum bitirip çıkmayı.
4 lastik, bütün fren aksamı ki sökmüşken tabla fişeklerini falanda değişiriz 3-4 yer daha çıkar, akü, triger, balans falan fişman derken sağlam masrafı var.
Ve yaklaşık 5 senedir yağından filtresinden başka bi yerine adam akıllı para harcamadık hep keyfi şeylerdi.
Bakalım ne tutacak