sephia tüysiklet bir araba olduğu ve motorda 8v li motorlarn karakteristiği olarak alt devir makinesi olduğu için bu hissi bırakmıştır sizde bence
Biraz hafif, 1000 küsür kilo... Ve bariz alt devir makinası. Şöyle diyebilirim, 1.6 ama şehir içi arabası... Şehir dışında da iyi ama şehir içinde genelde bir üst vitesi kullandırdığı ve 2000-2500 deviri sevdiği için az yakıyor. Şehir içinde 10-11 litre tüketiyorum bu 90'lı yılların makinesi ile... Aynı şartlarda 1.3 terra tam 10 litre tüketiyordu.
güzel macera..yeni aracın hayırlı olsun hocam.inşallah kâr edersin...
Tüm iyi dilekler için teşekkürler, aslında kar etmein yanında arabalarla uğraşmaktan zevk alıyorum. Kâr olursa daha hoş olur tabi...
hocam hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla satarsınız. :ok:
keşke düzceden gecerken bi haber verseydiniz zevkle ağırlardım sizi. bi daha bu taraflara yolunuz düşerse muhakkak beklerim. (tabiiki bu tarafa yolu düşen diğer arkadaşlarıda.):ok: düzce belediyesi şantiyesi.
İnşaallah yolum düşerse bi dahakine uğrayacağım... Uzak yerlerden araba almayı bi Söke macerasından sonra bıraktım. Ankara-Kırıkkale-Konya yani iç anadolu tarafı da pahalı olduğundan düzce-sakarya marmara hattı araç almak için daha mantıklı geliyor bana. O yüzden yolum düşer sizin oralara kısmetse...