Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
Fabi gerçekten iyi bir seçim fiyat/performans konusundada oldukça iddalı bir araç
Motora değinmeye gerek yok bence siz gayet iyi araştırmışsınız gibime geliyor. DSG konusunda ise bakımlarını aksatmayıp tarif edilen şekilde kullandıktan sonra sorun olacağını sanmam. Sorun olanlarda zaten torkdan ve yanlış kullanımdan dolayı oluyor bu şanzıma 240 nm torktan sonra pek iyi işler çıkarmıyor diye okumuştum ama kullanmadım bu şanzımanı o yüzden kesin konusamıyorum
Fabia konusuna tekrar geri dönersek dayanıklılık konusunda gayet iyi ve kaliteli bir araba hatta Ncap testinden 4 yıldız almasının sebebi ön taraftaki barın konumu ve sertliği fazla olması yayalara çarpınca zarar verdiğin den dolayı diye duymuştum. .
Skoda derseniz yaklaşık 10 senedir kullanıyoruz bakımlar haricinde pek masraf açmaz ama yıpranmaya başladığı zaman biraz masraflı olabiliyor o da abartılacak miktarda değil
Aracınız hayırlı olsun güle güle binin bu arada DSG versiyonda ESP de standart donanımda geliyor haberiniz yoktur belki