düzceye vardık, sabahın kör karanlığında çıktım, vakit bol, tıntını tıntını gittim. sonuç 3.6 ortalama km de 9 kuruş mu ne işte, resmen yakmadan gittim.
Varış verileri.
sonra Beytullah abinin arabaya bindik, ama nası tedirginim, deli fişek gibi gidiyoz. alıştım ya bir yerden sonra.
tabi ben Beytullah abiye şöle az yakılır böle gidilir falan anlatıyorum. düzce izmit arası yaktığı mazota ben Türkiye turu yaparım :hanz:
derkeeeeeennnn....
Beytullah abi bindirdi beni arabama, garajdan zor bela çıktım :kiki: baktım sabah Ankaradan aldığım mazot aynen duruyor
kaynaşlıdan otobana çıktım, 3 dk ya sabrettim ya etmedim, Yardır babam yardır, yardırda yardır...
2009 3.20D nin peşine takıldım, 1.6 bi Golf vardı pis okudum adama sinir ettim Bolu Doğuya kadar. ordan kaçtı :hanz:
sonuç olarak Düzce Merkezden evime tam 1 sa 45 dk ya geldim. Go karttan ve Beytullah abiden aldığım ilham ile :kiki:
sonuç felaketti
:D ortalama hız 120 idi, dikkat, yol bilgisayarının ortalama hızı ha, salladığım değil
buna garajdan çıkmam ve gişeler de dahil :++:
buda benden bi kaç kare, bu resim Beytullah abime, devir saatine dikkat, o anladı
gündüz gündüz
buda yardırşov sonrası yardıray