anladım ben onu...:kiki:
bırakın bu işleri... verdiniz yolda gazı bana 180 basar 190 basar... bi taraftan mehmet abiye yetişmeye uğraşıyom... izmite kadar aralıksız 180 le gittik... yakar tabi.. 250 km yarım depo mazot yaktırdınız... yoksa ben çok sakin sakin gidip dönecektim...:bnn::kiki:
abi senin araba çok yiye yiye damar tıkanıklığı olmuş, motor bu insan misali, senden gazı bol bulunca kalp-damar kalmıyor.
O motor hala temizlenmedimi?
vahşi karakterini zedeliyor temizlik. :hanz:
Gaza gelme Hakınım , sen öğrenci adamsın uyma bunlara ....
olan oldu yapacak bişi yok
bi sonrakine daha sakin inşaallah.
Tünelde boyut değiştirmişsin :DAma yine de yavaş, yoksa o ışıklar ip gibi olurdu, sana 2.0 TDI lazım :hih:
tek yol 427 CID V8 :adm::adm: onunda vergisi çok be hocam. 2.0 TDI kullandım yalan geliyor 1.4 TDI dan sonra :++: :++: :++: :++:
sorma ya, bende dün aksam üzeri dörtlü kavsakta genis göbege hızlı girmisim, basladım yengec gibi yanlamaya, yol sabun gibi oldu bi anda, zor toparladım, allahdan fabis virajlarda kontrollu kayıyor, önden kaymaya baslıyor önce, sonra yanyan devam, :-)
bana nasihat edenlere bakın :lol: babam der ki büyüğün yaptığını değil, dediğini yapacan! :kiki:
Red line temas var ama sorun yok Hakanım,üst kapak motor şeklini almamış daha:D
silindirle bağımsızlıklarını ilan etmemekte direniyor :hanz:
hakancım coşturmuşsun yine makineyi.Böyle giderse sen bu makineyi kucağına alırsın gibime geliyor :D Aman hakancım şaka bi yana fazla gaza gelme sürat felakettir.Ama basılacak yerde bas affetme o başka mesele.
ah bilsen o makine ankarada 2250 devir sabit gitmekten daralıyor, bende bolu ankara civarının temiz soğuk havasını bi doldurayım dedim, işte ne zaman yardırsam koyuyorum foruma, gerisi fix 2250 rpm
Hakan'da adım adım dipgaz,fulgaz,her daim gaz,yardırking ekibine doğru ilerliyor :adm::adm::adm: gaz ekibi genişliyor :adm::adm::adm::adm:
Yalnız Hakan o ortalama ile ben bile gidiyorum,o nasıl kanırtma öyle :hanz:
Dikkat et aman diyeyim,genede tedbiri elden bırakma hiçbir zaman :ok:
Tünel giriş çıkışlarınada çok dikkat edin,ışık yansımasından dolayı anlık görme azalması yaşanır önde yavaş giden araç varsa mektup pulu olur olay Allah korusun.
kaptan 120 ortalama sürat vardı, bu sadece otoban değil, şehir içi falanda dahil, kolay gelmez 120 Vort. 160 ın altına inmedim :hanz: 140 falan oldu bazen önüme bişi çıktı, anaaa kağnı gibi geliyo 200 den sonra :kiki:
bi kez yardırdın mı daha yavaş gidemiyosun.