Arkadaslar, uzun suredir siteye giremiyordum, tasinma fasli vs. ve hala tam duzgun bir internet olmamasida cabasi.. 330km. baska bir sehre tasindim, biraz degisiklik gerekiyor insan hayatindan arada sirada:) Daha sonrasinda bu sehir ile alakali da daha fazla bilgi veririm.
Ancak, oncelikli paylasmak istedigim, tasinirken iki araba idik benim fabia ve Audi, otobanda ilerlerken 5inci vitesten vites dusurmem gerekti, sinir bolgesinden gececegim icin derken vitesi geri 5'e geciremedim, resmen kasilmis gecmiyordu.. Hemen saga cektim araci stop ettim, debriyaji biraz pompaladim ayagim ile, sonra tekrar devam, 1iyi 2'de kasiyor ama geciyor derken 3-4 ok 5inci vitese cok zor geciyordu, neyse bir sure boyle devam ettik 5'te sabit otobanda.. tabi bu sirada da 1-2 kere devir gostergesi dustu kalkti.. Varacagimiz guzergaha yaklasik 100km kala 5 tamamen iptal oldu! yolun geri kalanini 4uncu viteste geldim. Neyse bu isin iyi tarafiymis, sehre girdigimizde isiklarda durduk sonra 1'e gecmiyor vites:) rezillik ama medeniyet iste 'korna' calan yok tabi, iste o gunden beridir arac park etigim yerde duruyor 1,5hafta olmustur.. Bir ozel servise sordum debriyaj balatasidir buyuk ihtimalle dedi, iscilik dahil 300Eur dedi.. Bir kac yere daha sorduktan sonra yaptiracagiz artik..