Göker teşekkür ederim gerçekten çok faydalı bir yazı olmuş.
Bu konuda tek eksiğimiz lift gibi görünüyor hızlı çalışmak için fakat evde 4 adet arabayı kriko ile kaldırdıktan sonra altına konulan üç ayaklardan var (ismini bilmiyorum).
Dolayısı ile arabayı yerden kesmiş olacağım, biraz zaman kaybetmiş olsakta önemli olmayacak sabahtan başlasak istediğimiz vakit bitiririz diye düşünüyorum.
Benim arabanın hidrolik yağ eklediğimiz yer yerinden çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam gerçi çıkmasada önemli değil içindeki yağı, senin bisikletindeki gibi şırınga ile çekip yeni yağı koyup sonra pompalama şeklinde yenilemiş olacağız ve havada olmadan bitireceğiz inşallah.
Sırf bu iş için servise gitmek mantıksız geldiği ve daha özenli değiştiririz diye birazda elimiz yatkın olduğu için evde hallederiz diye düşünüyorum.
Yurtdışı forumlarda adamlar fren balatalarını/aynalarını kendileri değiştiriyorlar, hatta bulabilirsem geçenlerde skoda forumlarının bir tanesinde adam superb sinin triger setini değiştiriyordu. Aslında tüm olay zaman sıkıntısından kaynaklanıyor.
Bu arada senin bisiklet neymiş böyle yaw dot5.1 piyasada bulamazsın bu yağı, Allahtan bizim araç dot4 kullanılıyor