Harika kareler, bir nevi her yaz teptiğim yollar.
Milas'a giderken İzmir bir mola yeridir, Gümüldür-Ahmetbeyli yolunda Maydonoz koyunda dedem oturuyor, ona gideriz genelde. Canım tatil istedi
Polisher dedenin ellerinden öperim.Oralara yakın geçtim bu seyahatte.
elinize sağlık... çok güzel kareler... bi ege buluşması ayarlasak çok süper olur...
Bence de Ege buluşması süper olur.Örneğin Ayvalık,Kuşadası, Çeşme gibi.Daha uzak yerler üyelere de çok uzak olabilir.Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi.
Gümüldür-Seferihisar-Menderes dolaylarından mı kareler? Plajı Denizpınarı Milli Parkı Klaros'a benzettim.
:ok:Güzel tesbit.Güzergahım Aydın otobanından devam edip,Belevi istikametinden ayrılıp Selçuk-Pamucak kavşağı-Ahmetbeyli-Menderes -İzmir şeklindeydi.Görünen deniz manzarasının karşıda sonlandığı kısımlar Kuşadası güzelçamlı milli parkın biraz önü oluyor.
Ellerine sağlık çok güzel kareler :ok:
O tarafların yolunda yolculuk etmek ayrı keyiftir,sırf yola çıkıp gidip gidip gelcen o yollarda Yol tam diplemelik zaten :hanz:
Evet otoban tam diplemelik ve yardırmalık.Aynı yolda farklı zamanda rahatça 200 km görmüştüm octi de.
Bu arada bir dipnot olsun. 3. resimde tepede ki keçi kalesi.Belevi-Selçuk arası.Anca keçiler çıkabilir adı üstünde.