škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

En iyi D segmenti

crash · 90 · 41479

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: efe_38;145729
..passat comfort'un iç kısmıyla kıyaslandığı zaman bie passat'ı geçemez heleki passat highline'nın yanına yaklaşmasın çıtır çıtır yer insigniayı :D

kızarmış tavuk mu yiyor passat, insigniayı yemek kolay mı öyle:D:++::knp:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: dgn;145731
kızarmış tavuk mu yiyor passat, insigniayı yemek kolay mı öyle:D:++::knp:

yer yav highline zalım araba vesselam :knp::++::++::++:

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;145687
türkiyede çok kullanılır ya zenci işi 20 inç jantlar. zaten diğerleride bilmiyor 20 inç kullanmayı opel biliyor.

ayrıca ergonomi kullanışlılık en önemlisidir. insgina gibi arabalar ilk bakarsn oha falan derdsn 5. 6. binmenden sonra boğar adamı sıkar heyecanının h si kalmaz.

bu yüzden passat liderdir. küçük tasarım heyecan geyikleri yapan kitleye değil büyük kitlelere hitap edebildiği için. bu yüzden premiumlar dışında tahtını sallayabilen bile olmadı. bundan sonrada olmaz.

20'' jantların zenci işiyle ne alakası var anlamadım.Krom jant olurdu 20'' o zaman eyvallah.Passat' a taksalar aynı şeyi söylermiydin merak ediyorum.

Türkiye' de aracı sattıran etmen ergonomi değil 2.el değeridir maalesef.Yani kimse passatı ergonomisi için almıyor.2.el değeri yüksek olduğu için alıyor.Ergonomi için alanların oranı %10' u geçmez kendimizi kandırmayalım lütfen.Şuna eminim ki arabadan hiç anlamayan bir adamı getir, insigniadaki logoyu VW, passattaki logoyuda opelle değiştirelim bakın bakalım hangisini tercih ediyor.Passatın sattıran şey tamamen logosudur.Ha kalitesine falanda bişey dediğimiz yok zaten.Kaliteli bir araçtır DSG şanzımanıyla segmentinde superb ile birlikte rakipsizdir falan ama insignia daha iyi bir arabadır.Hem dizayn, hem teknoloji, hem donanım, hemde kalite bakımından bana göre insignia daha iyidir.Dediğim gibi ergonomi araç sattırmaz logo sattırır.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Türkiyede otomobil alırken kalitesine felan bakan kişi sayısı çok çok az.
Biz Passatı alırken açıkçası ikinci el değerine vs bakmadık.Zaten araçtan kalacak 2000 lira fazla paraya ihtiyacımız yok.Insignia bencede Passattan güzel bir araç ancak Passatıda kestirip atmaya gerek yok.Hiç pişman olmadık aldıktan sonra,olacağımızıda düşünmüyorum.

Şu iç mekan tam 5 yıllık tasarım,ancak hala binen ''Vay anasını,ne güzel araba yapmış adamlar'' diyor.

Bugüne kadar babam bu kadar keyifli araç kullanmamıştı,adam resmen koltuğa oturduğu an keyif alıyor araçtan.Buda bize yetiyor zaten:)

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Passatın iç mekanı sade ve kullanışlı ve bu benim hoşuma gitmiyor benim bindiği arabanın içi uçak kokpiti gibi olacak bol bol düğme olacak ondan insignia gözüme daha hoş geliyor:)

Can bu arada lastik basınç sensörü uyarı veriyor ve ibrede 150de:D

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;145763
Passatın iç mekanı sade ve kullanışlı ve bu benim hoşuma gitmiyor benim bindiği arabanın içi uçak kokpiti gibi olacak bol bol düğme olacak ondan insignia gözüme daha hoş geliyor:)

Can bu arada lastik basınç sensörü uyarı veriyor ve ibrede 150de:D

Sorma Doğan,lastik patlamış haberimiz yok :D
Sonra babam kıracaktı kafamı tabi ama iş işten geçti:D

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu arada;

Doğan bol düğme iyidirde,Vectrada klimayı ayarlayalım derken kaza atlatınca,hiçte öyle olmadığını düşünüyorum.
Passatın düğme sayısı fazla aslında,ama adamlar heryere yaymışlar.Vitesin yanındaki tuşlar mesela.Devamlı kullanılmadığı için oradalar.Ama aynı tuşlar Insigniada konsolun ortasında.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;145766
Bu arada;

Doğan bol düğme iyidirde,Vectrada klimayı ayarlayalım derken kaza atlatınca,hiçte öyle olmadığını düşünüyorum.
Passatın düğme sayısı fazla aslında,ama adamlar heryere yaymışlar.Vitesin yanındaki tuşlar mesela.Devamlı kullanılmadığı için oradalar.Ama aynı tuşlar Insigniada konsolun ortasında.

Haklısın:ok:

bizim fabiada hiç düğme olmadığından bana böyle geliyodur:D

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yani şöyle bir durum var.
Insigniada her ne akdar alışsanda,yolda 180le giderken klima ayarı yapmaya çalışırsan konsola şöyle bir bakman lazım :D
Ama Passatta herşeyin yeri gerçekten çok net.Uçak kullanır gibi kullanıyorsun :D

efe_38

• Ziyaretçi
tamam tamam ben bu kadar cümlenin sonuna noktayı koyayım :D :D :D

olay budur :) açık renkte kalite daha göze çarpıyor ama sadece resimden içindeki kalite çok zor anlaşılır eğer bu araca binen varsa veya binecek olan burdan şunu söylemek isterimki insignia falan aklının ucundan bile geçmeyecek :ok:

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;145756
20'' jantların zenci işiyle ne alakası var anlamadım.Krom jant olurdu 20'' o zaman eyvallah.Passat' a taksalar aynı şeyi söylermiydin merak ediyorum.

Türkiye' de aracı sattıran etmen ergonomi değil 2.el değeridir maalesef.Yani kimse passatı ergonomisi için almıyor.2.el değeri yüksek olduğu için alıyor.Ergonomi için alanların oranı %10' u geçmez kendimizi kandırmayalım lütfen.Şuna eminim ki arabadan hiç anlamayan bir adamı getir, insigniadaki logoyu VW, passattaki logoyuda opelle değiştirelim bakın bakalım hangisini tercih ediyor.Passatın sattıran şey tamamen logosudur.Ha kalitesine falanda bişey dediğimiz yok zaten.Kaliteli bir araçtır DSG şanzımanıyla segmentinde superb ile birlikte rakipsizdir falan ama insignia daha iyi bir arabadır.Hem dizayn, hem teknoloji, hem donanım, hemde kalite bakımından bana göre insignia daha iyidir.Dediğim gibi ergonomi araç sattırmaz logo sattırır.
o sadece sizin dşünceniz gerçek olan değil.

passatın konsolnda herşey el altındadır. gözünü yoldan ayırmadan bir çok donanımı kontrol edebilirsin. insignianın çi bu konuda uçurumsal seviyede felaket.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2010, 15:29:49 Gönderen: mayham85 »

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Efe o tasarım eskidi artık,üzerine birçok yenilik yapıldı,Passatın iç mekanı şuan çok daha güzelÖzellikle direksiyon.

En yakın zamanda bizim iç dekorları fırçalı alüminyum ve mauna çevirmem lazım:)
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2010, 15:38:26 Gönderen: Can »

Ugur A.

• Ziyaretçi
:++: :++: :++: :++: :++: :++: :++: :++: :++:

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;145797

Ah be Uğur abim:++::++:

Babam hep öyle tutar direksiyonu,iki elle tuttuğunu hiç görmedim:++::++:

Araya bide parmak koysak demekki:++:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Can;145796
Efe o tasarım eskidi artık,üzerine birçok yenilik yapıldı,Passatın iç mekanı şuan çok daha güzelÖzellikle direksiyon.
En yakın zamanda bizim iç dekorları fırçalı alüminyum ve mauna çevirmem lazım:)

doğru bak :) gösterdiğim resimlerdeki direksiyon kötü yenisi çok daha hoş,açık renk döşeme benim daha çok hoşuma gidiyor :)