škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia II 1.2 Dynamic

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asterixxxxxx

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar arabamı alalı henüz 5 gün oldu.Bir depo yakıtla şu anda 350 km yol yaptım şehir içi.Belirtilen rakamlardan çok çok fazla bu şu anda acaba kullandıkça bu düzelirmi bilgi verirseniz sevinirim.Fabia II 1.2 (tsı değil) araçla şehir içi kaç km yol yapan var merak ettim.Birde arka koltuğa birisi oturunca koltuktan bir gıcırtı sesi geliyor bu konuda fikri olan arkadaş var mı.Teşekkürler.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Hayırlı olsun

Düzelir, yeni araba olması, sizin araca daha alışmamış olmanız gibi kriterler çok etkiler.

1.2 Fabia ile İstanbul'da 6,5 - 7 ortalama ile gidilebiliyor, sakin ve stressiz sürerseniz.

Koltukların oturulan yerini kaldırın yeniden yerleştirin, iyi oturmamış olabilir.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni olduğu için fazla yakıyordur.Kullandıkça alışırsınız zaten.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı asterixxxxxx

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aracıma bodykit nerden taktırabilrim uygun fiyata ve güzel bir şekilde. _? mesela eteklikler gibi angel eye far gibi veya kromaj cam çıtaları gibi?bu konuda da bilgi verirmisiniz arkadaşlar=?

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kromajlı cam çıtalarını Bursa'dan S-dizayn'dan temin edebilirsin..
http://www.s-dizayn.net/ Burdan Gökhan bey veya Sedat bey ile görüşürün.Forumdan bahsedin yardımcı olurlar..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı uğurlu olsun aynı araçtan var bende benim de rodaj zamanı yakıt biraz yüksekti 1000-1500 km içinde normale dönecektir. ş.içi kasarsam 6.3 normalde de 6.8-7 litre arası yakıyorum ben. 7 yi hiç geçmedim.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı EsEr

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bedne 1.4 var yeni aldım 300 tl lik benzinle 1000 km gittim şehiriçi ve şehirdışı karışık, bana göre çok iyi.

Çevrimdışı asterixxxxxx

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Peki arkadaşlar arabalar da görüyorum plaka direkt olarak tampona yapışık halde çok hoş görünüyor.Bu araç servislerinin plaka çerçeveleri olmadan plakayı direkt olarak nası takabiliriz ?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: asterixxxxxx;145658
Peki arkadaşlar arabalar da görüyorum plaka direkt olarak tampona yapışık halde çok hoş görünüyor.Bu araç servislerinin plaka çerçeveleri olmadan plakayı direkt olarak nası takabiliriz ?

Silikon veya çift taraflı sağlam bir bantla ;)

İmzamdaki fotoda ön arka plakalarım silikonlu, yıllardır hep böyle yaparım, sökmek istersen fönle biraz ısıt çıkar.

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun güle güle kullan.
tampon body kit falan demişsin.sakın ha kaportacıda orjinal tamponun üstüne fiberden bişiler yaptırma.yazık günah.ön tarafa bi rs tampon arkaya bi difüzör bide 3,5 luk yay taktınmı paşa paşa binersin.

Çevrimdışı asterixxxxxx

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
peki bu değişiklikleri servisemi yaptırmalıyım sizce? birde aracın arka koltuğuna birisi oturunca yolda takırtı geliyor koltuktan yerine oturtmuş olmama rağmen.aracın tek sorunu da motor sesini içeri fazla vermesi sizce bunun da çözümü var mı?

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ses yalıtımı yapan firmalar var ziebart gibi..

ben de plakalığı çıkarıp cam slikonuyla yapıştırdım. hem hoş gözüküyor hem tıkırtı yapmıyor plakalıklar.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Motor ve yol sesi bu sınıf araç için normal, ses almayan B sınıfı araç yok, malum, ekonomi sınıfı...

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Birkan;145955
ses yalıtımı yapan firmalar var ziebart gibi..

ben de plakalığı çıkarıp cam slikonuyla yapıştırdım. hem hoş gözüküyor hem tıkırtı yapmıyor plakalıklar.

Zieabart'ın uygulaması motor sesine çözüm olmaz. O uygulama daha ziyade yol sesiyle ilgili.
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bende vardı Ziebart ses yalıtımı, işe yaramaz.