škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia II 1.2 Dynamic

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;146609
Zieabart'ın uygulaması motor sesine çözüm olmaz. O uygulama daha ziyade yol sesiyle ilgili.
lastik sesi ile alakalı onların uygulaması. brde arabadan arabaya değişir b segmenti araçların büyük kısmnda yüksek verim vermez zira arabaya ses gelen yüzlerce nokta daha var.

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;146643
lastik sesi ile alakalı onların uygulaması. brde arabadan arabaya değişir b segmenti araçların büyük kısmnda yüksek verim vermez zira arabaya ses gelen yüzlerce nokta daha var.

bizde lastik sesi de var. :D 3. vitese taktığımda teyp açık depilse hışır hışır başlıyor yol sesi. lastiklerden de olabilir zira bridgestone var altında. motor sesi gaza basınca çok belirginleşiyor htp de.. motor freniyle gittiğinde sanki boşta gidiyor gibi.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Yollarımız kötü, düzgün asfaltta içeride en küçük ses olmazken aynı araçta kalitesiz yolda gümbür gümbür...

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;146801
Yollarımız kötü, düzgün asfaltta içeride en küçük ses olmazken aynı araçta kalitesiz yolda gümbür gümbür...
Düzgün asfaltta Favorit de yağ gibi gidiyor.:hih:

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Birkan;146795
bizde lastik sesi de var. :D 3. vitese taktığımda teyp açık depilse hışır hışır başlıyor yol sesi. lastiklerden de olabilir zira bridgestone var altında. motor sesi gaza basınca çok belirginleşiyor htp de.. motor freniyle gittiğinde sanki boşta gidiyor gibi.

Lastiklerin etkisi büyüktür. Ama gürültüyü falan boşver, kıymetini bil o lastiğin.:) 200 küsür lira tane fiyatı olmasa lark diye alıp takacağım lastik.
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;146962
Lastiklerin etkisi büyüktür. Ama gürültüyü falan boşver, kıymetini bil o lastiğin.:) 200 küsür lira tane fiyatı olmasa lark diye alıp takacağım lastik.

katlanıyorum artık. :++: desenini beğeniyorum yoğun yağışta kullandım uzun yolda tutunmasında hiçbir problem yok kuruda nasılsa ıslakda da öyle. asıl görevi bu zaten güven veriyorsa problem yok.. passattan corollaya lagunaya bir sürü üst sınıf araçlarda tercih edilen bir lastik demekki var bir bildiği kullanıcıların.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Birkan;146966
katlanıyorum artık. :++: desenini beğeniyorum yoğun yağışta kullandım uzun yolda tutunmasında hiçbir problem yok kuruda nasılsa ıslakda da öyle. asıl görevi bu zaten güven veriyorsa problem yok.. passattan corollaya lagunaya bir sürü üst sınıf araçlarda tercih edilen bir lastik demekki var bir bildiği kullanıcıların.

O lastik piyasadaki en iyi lastik desek yeridir Birkan. Bütün tutunma disiplinlerinde gayet yetenekli, çok yönlü bir lastik. Piyasada ise çok eleştirilir. Bunun sebebi de bu lastiğin yanlış ellerde kullanılıyor olması ve konfor beklentilerinde yetersiz kalması. Dikkat edersen şikayet hep ses-konfor merkezli. Tutunmasına laf etmek pek mümkün değil.:ok:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Efişınt gırip abi, yok böle bi gonfor, kaymakta resmen ses yapmadan dönüyo, şerefsizim bildiğin ses çıkarmıyo kıytırık segment bi araç sahibi olarak sölüyom, bi ara inanamayıp camı açıp lastiğe baktıydım dönerken :D

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;146971
Efişınt gırip abi, yok böle bi gonfor, kaymakta resmen ses yapmadan dönüyo, şerefsizim bildiğin ses çıkarmıyo kıytırık segment bi araç sahibi olarak sölüyom, bi ara inanamayıp camı açıp lastiğe baktıydım dönerken :D

Ahahahah, Hakan ne iş ? Effişınt grip konforu, kol dayama taktırma planları falan ? Baktın her Allah'ın günü redline kesmemeye başladı, alan değiştiyorsun değil mi.:++:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hakan'ın yaşı ilerledikçe Değişime uğruyor :D Yakında Roomster alayım demeye başlar :kiki:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Çok yadırgadım yav sessiz dönen lastiği :D

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hahaha süpersin hakan.

bu arada leon serviste passatla geziorm bu bahaneyle. bridgestone tutunuyor falan ama o kadar yahu. benim p7 ler arada kayıyor ama bin kat daha sessiz beni leon bridgestone lu passattan ki arada segment farkı yalıtım farkı alayı var.

kışın satmazsak passatı ilerde bende excellence yada effiecent grip lere geçiş yapacağım passatta. arabanın konforunu tadalım artık :D

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;147131
Çok yadırgadım yav sessiz dönen lastiği :D
İstanbul E5' e sessiz asfalt döşedi İBB. Demek ki bir de onun üzerinde gitsen, "uçtum" diye başlık açacaksın.:D

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;147213
İstanbul E5' e sessiz asfalt döşedi İBB. Demek ki bir de onun üzerinde gitsen, "uçtum" diye başlık açacaksın.:D

ankaradada var sessiz asfalt Hakan abim geçmiştir muhtemelen:D

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: dgn;147224
ankaradada var sessiz asfalt Hakan abim geçmiştir muhtemelen:D
İstanbul' daki kadar sessiz değildir o.:hih:
Şaka bir yana Favorit bile ses çıkartmıyor o asfaltta yahu!:D