škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG aracımı sipariş ettim

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı architect

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar hepinize merhabalar birkaç aydır arabamı yenilemek için araştırma yapıyordum ve sürekli olarak yazdıklarınızı takip ediyordum karar vermemde yazdıklarınızın çok büyük payı var sonunda aracımın siparişini verdim yaklaşık 2 ay sonra teslim alacam  
Önceleri yeni jetta comforline beklemeyi düşünüyordum uzunca bir süre araştırdım yurtdışı sitelerin test sürüşü izlenimlerini falan okudum ve sonra vazgeçip önyargıyla beğenmediğim skodayı incelemeye başladım inceledikçe de birçok araçtan eksiği değil fazlası olduğunu gördüm çarpışma testlerini kaza fotoğraflarını falan inceledim ve çok içime sinerek siparişimi verdim umarım yanılmamışımdır.
SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG TİPTRONİC
elegance
antrasit gri
bolero
ön park sensörü
3. arka kafalık
mdı)
dekoratif çıta(ceviz)
fildişi döşeme
onyx-fildişi ön göğüs

sizlere birkaç sorum olacak +2 yıl garanti için yaklaşık 1000 tl ekstra ücret vermem gerekiyor sizce değer mi
aracı teslim alacağım zaman kış ortası olacak ve yaşadığım şehirde kışlar çetin geçiyor önceki aracımda 4 adet bridgestone blizzak lm 20 kar lastiği kullanıyordum yeni aracıma da 4 adet kar lastiği alacam performans ve sessizliği bir arada sunabilen önerebileceğiniz bir kar lastiği var mı

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
:wlc:

Benim de +2 yıl garanti için yaklaşık 1000 tl ekstra ücret vermem gerekiyordu, yapmadım, sorun çıkmadı, güvendiğim servis var açıkçası (Şahkan Otomotiv). Zaten bir sorun olsa 2 yıl içinde kendini gösterirdi, tabi kişisel bir risk alma durumu, siz yine iyi düşünün.

Lastik için arama yapın, forumda epey öneri ve bilgi bulacaksınız ;)

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
:wlc:  araba hayırlı olsun...lastik için buraya bakabilirsiniz..

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=3219
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2010, 09:47:39 Gönderen: ahmedb »

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
güzel tercih , +2 yıl garanti olayına gelince , roomsterımın tam garantisinin bitmesine 1.5 ay kala klıma problemi yaşadım ve 2.5-3 ay ugraştı yüce sonunda  garantiden hallettiler. bu arıza garanti bittikten sonra olsaydı ne olurdu ?

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: architect;146707
sizlere birkaç sorum olacak +2 yıl garanti için yaklaşık 1000 tl ekstra ücret vermem gerekiyor sizce değer mi

Ben Passat aracima 2 yil icin 1450TL vererek sozde garantiyi uzattim. Aracin normal suresi bittikten kisa bir sure sonra (uzatilmis gaanti halen devam ediyor) sis farindaki bugulanmayi gosterdim, sis farinin degismesi gerektigini ama uzatilmis garanti kapsamina girmedigi icin ucreti mukabilinde degisim yapabileceklerini soylediler. :ban:

Demek istedigim garanti uzatmayi iyi arastirin, neleri kapsiyor, neleri kapsamiyor iyi ogrenin. Benim olaydan da anlasilacagi uzere garanti tam anlamiyla 2+2=4 sene olmuyor yani.
KARGO DAHIL SATILIK DETAILING URUNLERI (TIKLAYIN)

Çevrimdışı Muhlis OZTURK

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayirlisi olsun, gule gule kullanin. Iciniz rahat etsin, dogru bir secim yapmissiniz, benim bu 6. arabam, almadan once yaklasik 4 ay arastirma yaptim (eski aracimdaki arizalar bas gosterir gostermez), fiyat performans olarak en mantikli secim, bir de gorunusune bayildigim icin, baska araclara pek bakmadim :).

Uzatilmis garanti, sadece motor ve bir kisim mekanik aksami kapsiyor, bunlarin icinde de debriyaj, suspansiyon ve yurur aksamin bir kismi yok diye biliyorum, yani aslinda 2 sene ekstra garantiyi sadece motor problemleri icin aliyorsunuz gibi bir durum var ortada. TDI motor, veya herhangi bir dizel motorda, problem cikmasi durumu kesenin agzini epey bir acmaniz anlamina gelecegi icin, yerinizde olsam bu parayi gozden cikartirdim.

Eski aracim mondeo TDCI idi, 1 kere enjektor hatasi aldim, 4.5oo TL masraf cikardi. O yuzden dizelin masrafinin bel bukebilecegini biliyorum ve ekstra garantiyi tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı architect

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar sanırım +2 yıl yapıcam Muhlis'in dediği gibi dizel motor masrafı bel bükebilir

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.Araç kaça mal oldu acaba öğrenebilirmiyiz.Bu arada 3.arka kafalık cidden opsiyonelse bu araçta yuh diyorum :D
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı architect

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim. Evet 3. arka kafalık opsiyonel. Herhalde şaft dolayısıyla arkaya 3. kişinin oturamayacağını düşünmüş skoda :)) opsiyonlarla beraber 57500 civarı oldu 1000 civarı da bir indirim yaptılar

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Ancak 3. kafalıkta şaft tüneli falan bilmem, tam anlamıyla rezillik yapılmış. 2010 yılında dönen işe bakın...
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
rezillik değil. ruhsatı açn araçların çoğunda 4 kişilik yazıyordur. benim leonla toledoda öyle mesela :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Octavia için ortada olmaması gerçekten iyi bir şey bu halde bile geri geri gelirken sorun oluyor kafalık olsaydı çok sıkıntı olurdu. .

Bu arada aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın lastik olarak öyle aşırı paralar dökmenize gerek yok sonuçta 3-4 ay takılı kalıyorlar :)

Garanti konusundada uzatın derim özellikle DSG ile ilgili maddeleri iyi okuyun bu aracın tek hassas noktası şanzımanı diyebilirim :)