škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG aracımı sipariş ettim

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;148095
rezillik değil. ruhsatı açn araçların çoğunda 4 kişilik yazıyordur. benim leonla toledoda öyle mesela :)

Rezillik Yunus Emre. Ruhsatta ne yazdığına bakarsan ortaya daha çok araç çıkar 4 kişilik. Hatta belki bütün binek sedanlar öyledir. O zaman arka orta koltuğa emniyet kemeri de koymasın ?

Kaldı ki hiç kaçış yok; bunu FIAT yapsa ağzına edip doldurmuştuk şimdi bu başlığı. Benim tölere edebileceğim bir şey değil. 2010 yılında Skoda Octavia'da emniyet kemeri ile beraber en önemli emniyet donanımı olan koltuk kafalığı "opsiyonel" veriliyor...
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
iyide koltğun şekline bakarsan o koltuk fazladan birisi rahatça oturabilsin diye değilki.

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;148104
iyide koltğun şekline bakarsan o koltuk fazladan birisi rahatça oturabilsin diye değilki.

Abi hangi araçta öyle ? Bizim Cordoba'nın arka koltukları ondan da dar. Tek lobun anca sığdığı araçlarda (misal Cordoba) bile oraya insan oturacağı hesaplanıp emniyet kemeri, kafalık konulurken Octavia'da olmaması mantıklı değil. Ha, emniyet kemerinin olduğunu farz ediyorum. Bir de o yoksa vay babam vay derim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
koltuğun şekli diyorm genişlik açısından değil oturma alanları daha alçaktadır ortası yüksektir birisi oturabilsin diye yapılmz genelde C segmenti araçlar bu yüzden 4 kişilik geçer. (istisnalar hariç)

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İşte ben de diyom, biz ne yapalım B sınıfı olarak.:++: Şaka değil yani, bizde de aynı form söz konusu. Hatta şu ana kadar bindiğim hemen her araçta dediğin gibi. Ama Opel Signum gibi direkt 2 koltuk olmadığı sürece kabul edilir bir şey değil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı buzlucam

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Garantiyi 12 ay içinde uzatabilirsiniz deniyor yani acele etmeye gerek yok, daha sonrada yaptırabilirsin.
SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG bende yeni aldım standart elegance , 600 km oldu arabadan gayet memnunum....

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: buzlucam;154675
Garantiyi 12 ay içinde uzatabilirsiniz deniyor yani acele etmeye gerek yok, daha sonrada yaptırabilirsin.
SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG bende yeni aldım standart elegance , 600 km oldu arabadan gayet memnunum....

Hayırlı olsun sizde güle güle binin :)

Çevrimdışı architect

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: buzlucam;154675

evet bende şimdi yaptırmayı düşünmüyorum belki ileride aracınız da hayırlı olsun  güle güle kullanın

Çevrimdışı buzlucam

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
iyi dilekleriniz için teşekkurler arkadaşlar.Sizlerede araçlarınız hayırlı olsun. Yakıtını ölçtüm şu anda biraz fazla yakıyor tabii hep şehir içi .... 660 km yolu 43.6 litreyle yapmış . yani 6.6 litre /100 km yapıyor. test değerlerinden yuksek ama bu tabidir  ilk depo yakıt olduğu için normal ....5000-6000 km den sonra bu tahminimce 5 litre civarına düşer...
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2010, 15:54:34 Gönderen: buzlucam »

Çevrimdışı Muhlis OZTURK

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben 10.000 devirdim, karisikta 6.5 ustune az cikti ama altina da cok az indi :). 5 litre rakami, bu motor ve bu keyifle hayal gibi :).

Çevrimdışı seyyah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;148095
rezillik değil. ruhsatı açn araçların çoğunda 4 kişilik yazıyordur. benim leonla toledoda öyle mesela :)

4 kişilik yazması daha iyi. Ben aracı satarken koltuk sayısı yüzünden problem çıktı. Ruhsatta 4+1 yazıyordu. Noter sistemde 6 kişilik gözüküyor düzelttirin dedi. Üstelik bağlı olduğu trafik tescil müdürlüğüne gitmek gerekiyormuş.

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: architect;147519
Teşekkür ederim. Evet 3. arka kafalık opsiyonel. Herhalde şaft dolayısıyla arkaya 3. kişinin oturamayacağını düşünmüş skoda :)) opsiyonlarla beraber 57500 civarı oldu 1000 civarı da bir indirim yaptılar
arkadaşlar  octavia lar önden çekişli değil mi ? şaftın orada ne işi var ?
octavia 1.6 TDI elagance 2011

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Elbette öndende, o şaft tüneli şaft için değil, daha ziyade şasenin mukavemeti için konuyor, içindende egzost borusu geçiyor :D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Tüm Skoda'lar önden çekiş. Şaseye sağlamlık vermesi amacıyla o kavisi oraya vermeye devam ediyorlar diye okumuştum Skoda web sitesinde.

Çevrimdışı archaeologist

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;159622
Elbette öndende, o şaft tüneli şaft için değil, daha ziyade şasenin mukavemeti için konuyor, içindende egzost borusu geçiyor :D
hımm ilginç.
bu arada yarın elgance dizel için banka ve bayi ile bir görüşmem olacak. her şey iyi giderse siyah bir octi dizel sahibi oluyorum. manuel ve otamatik arasında çok gidip geldim ama sonunda manuel almaya karar verdim.
octavia 1.6 TDI elagance 2011