Arkadaşlar mutlu son sonunda arabama kavuştum. Beklediğime değdi gibi gözüküyor umarım bir aksilik çıkmadan uzun süre gönül rahatlığıyla sürerim. Bugün ilk iş lastiklerimi değiştirip 4 adet bridgestone LM30 taktırdım, aslında kış bitiyor evet ama havaların 7 derecenin üstüne çıkmasına henüz var. Şu anda araç tam 100 km de karışık kullanımda 5.4lt/100 km bir ortalamaya sahibim tabi bunda en büyük etken karışık kullanım ve rodaj nedeni ile 95 km yi geçmemem. Ama test arabasında aracın sınırlarını zorlamıştım ve neler yapabileceğini biliyorum. Vites değişimlerini ekranda gördükçe çift şanzımanlı dsg sistemin güzelliği iyice anlaşılıyor siz ekrana bakmazsanız hiç bir şey hissetmiyorsunuz fakat o hiç durmadan sizi ve aracı takip ediyor. Bagajın büyüklüğü zaten benim için büyük keyifti ama inanın sattığım corollama 3 lastiği bagaja zar zor sığdırabilirken bunda 4 lastiği koyup üstüne bir valiz alacak bir boşlukla karşılaşmam müthiş bir keyif. İlk kez bej döşeme kullanıyorum bu kadar mı çabuk kirlenir çocuklar elbiselerinin üzerinde yemek listelerini bırakırlar ya koltuklar da aynı şekilde kimin oturup kalktığını size söylüyorlar pişman mıyım? Hayır. Bugün de kısmet olursa kaputa koruma filmi çektiricem. Kullandıkça görüşlerimi, önerilerimi ve tabiî ki sorularımı sormaya devam edicem. Hepinize keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim.