merhabalar, bayramdan bir hafta önce takas yönetimi ile ankara skoda yetkili bayinden 2.el 2004 octavia collectıon aldım.(ruhsatta plus yazıyor, orta ayna normal(gece görüşlü değil), sağ ayna geri vitese duyarlı değil, orta düğmelerde esp düğmesi var, ön orta kol dayama var arka yok, abs,esr vs. yol bilgisayarında ekranda yazmıyor bunlar plusda varsa benim araçta yok)
şimdi geleyim sorunlara lpg brc li araç, motor soğukken beş altı marşta alıyor,
bayram öncesi teslimden dolayı dikkatli bakılarak teslim edilmediğinden su fıfırladı birkaz kez kaçağı bulup düzelttiler, ama motorun soğukken çalışmaması ve lpg-benzin yememesi olayı devam etti, anlaşmalı yerleri lpg çözemedi
arası düzelltip deyip sıcak motorda çalışma sorunu yok teslim ettiler.
165500 de aldığım araçla bir antalya yapıp geldim yaklaşık şehiriçi dahil 1700 km yapmışım. bu araç her türlü bakım yapıldığı söylenilerek bana teslim edildi. yağ-polen vs. ısrarla bir sonraki bakım km ile ilgili belge istedim yap değişim km.vs. yok bilgisayarı uyarınca geleceksin dediler. sonuç:
ankarada atiker düstribütörü servet ustaya gittim. araç lpg beyni ile ilgili olduğunu 60000 sonrası bütün lpg araçlarda araç ve lpg markası farketmeksizin bu sorunlar oluyor. Çözüm; 500 km benzinle çalıştırıp kilometreyi tamamlayıp benzinle geleceksin(beyin hafızası düzene giriyor) orda benzin ve lpg gaz ayarları(yapılan testte 00 barem çıkmıştı) o nu düzeltecez başka yere gidip paranı kaptırma bir sorunu yok dedi.
bu tamam
sizden octavi collectıon ile her türlü teknik destek ve bilgileri paylaşmanızı istiyorum. neden?
en son araç dün çalıştırmaya çalıştığımda beş marş sonra yağ bitik işareti verdi, bu araçı bana yağ değişmiş teslim ettilerse sizce 1700 km 4 lt yap sıfırlar mı, bu arada damlama, sızma, çatlak, kaçırma hiç birşey yok
ve servet usta dediğinden beri km sıfırlayıp 100 km dir benzinle araç kullanıyorum. yani lpg kullanmıyorum hani yağı yediğini varsaysak
bu konuda teknik bilgi paylaşımı
araçtan ve octaviadan soğudum alın aracımı satın diyecek durumdayım
sizin önerileriniz ve yardımlarınızı acil bekliyorum
teşekkür ederim
ful donanımlı ve güzel bir arabaya bineceğimi düşinerek aldığım araba
bayramdan beri beni mahvetti
artık siz düşünün
psikolojiyi yazımada yansımıştır.