· “Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim.” EMRAH
· “Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall…” TRT3 SPİKERİ
· “Salak olabilirim ama aptal asla!” ASENA
· “Alpay arka ayağını burktu!” TÜRKİYE - BREZİLYA MAÇINDAN
· “İstanbul’un altını üstünü metro yapacağız!”ALİ MÜFİT GÜRTUNA
· “İstanbul’un 5′te yarısını gezdim.” CÜNEYT ARKIN
· “Ben meme kanserine şahsen karşıyım!” SİNEM GÜVEN
· “Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar?” BEYAZ
· “Fransızlar amma kültürlü! Ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor.”İZZET YILDIZHAN
· “Savaşı istemiyorum. Beni çok etkiledi. Makyaj masrafım var, elbise masrafım var.” PETEK DÖNÇÖZ
· Gazeteci Sorusu: “Somali’nin başkenti neresidir?” NEFİSE KARATAY: “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum.”
· “Madonna gibiyim… Dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum.” ÖZCAN DENİZ
· Gazeteci Sorusu: “Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?” TÜRKAN ŞORAY yanıtı: “Bugün mü?
· “Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç bir şeyi yok!” Wimbledon Erkekler Final Maçını anlatan TRT SPİKERİ
· “Suriye’nin PKK’yi Türk turizmine engel olmak için bombaladığını biliyoruz.” GÜLGÜN FEYMAN, Flash Haber
· “Bu çocuk üçünüzden!” ERMAN TOROĞLU ‘Karar Anı’ adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor.
· “Atatürk ne demiş? Yurtta sulh barışta sulh.” NİHAT DOĞAN
· “Ses, bedende en geç yaşlanan organdır.” NüKHET DURU
· “İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltere’den ariyor…” A TAKIMI
· “I love you sizi…” SİBEL TURNAGÖL
· Zamanın MİLLİ SAVUNMA BAKANI Mehmet Gölhan’a yöneltilen soru: “Efendim, şehit anaları da asker anaları da ağlıyor, terör konusunda ne yapacaksınız?”
MEHMET GÖLHAN: “Benim oğlum da Amerika’da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler!”
· REHA MUHTAR, cinnet geçirip karısını öldüren adama: “Efenim, başınız sağ olsun!”
· “Bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor.”
GÜLBEN ERGEN, sms, e-card gibi yöntemlerden hoşlanmadığını belirtmek isterken…
· “Ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayım.” VATAN ŞAŞMAZ
· “Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar.” İPEK TUZCUĞLU
· “Tuğba Özay’ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor.” ECE ERKEN
· “Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadarıyla söylüyorum gol değildi.” FATİH TERİM, Adanaspor-Galatasaray maçı sonrasındaki toplantıda.
· “Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor.” Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunlarından NİL KARAİBRAHİMGİL
· “Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem…” TUĞBA ÖZAY
· “Biri beni çağırtıp dört saat bekletse, yarım saat sonra giderdim!” ALİ ŞEN
· “Her sene bir sene daha geçiyor…” TARKAN
· “Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil.” ZEYNEP KASIMLIOĞLU
· METİN UCA: “Bir örümcek tarafindan ısırılıp üstün güçleri olan bir kahramana dönüşen çizgi film kahramanı… Ö biir, Ö ikii, Ö üüç?”
YARIŞMACI: “Örry Potter!” :-)))