škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

^^Fıkralar^^

hiko · 228 · 69558

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Hız limitinin 49 km olduğu caddede polis sürücüyü durdurmuş. "Hızlı  gitmeniz bir yana yanlış yerde araba solladınız, farlarınızdan biri  yanmıyor, lastikleriniz tamamen aşınmış.. Size hayli kabarık bir ceza  yazmak zorundayım" demiş ve sormuş.
"Adınız nedir?"
"Schtarthewisizeski Vocgefastrlongchinic" demiş yabancı sürücü..
"Şeyy.. " demiş polis, "Bu sefer geçin ama lütfen bir daha dikkatli olun!"

Ugur A.

• Ziyaretçi
Hanımdan Korkmak

Elazığ’da adamın biri kahveye girer ve oyun oynayanlara hitaben:...
-“Hop abeler, bi dakka. Hanımından gorhanlar ayağa gahsın.”

Ani  bir gürültü, hayda herkes ayakta. Bir kişi hariç. Kahvenin tamamı  hayretler içinde. Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır ve:
-“Abe helal olsun be, deliganlı adam mışsın. Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?”

Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince:
-“Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim kırıldı, galhamadım.”

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Düriye abla
Küçük Ahmet iki gündür geceleri uykusuzluk çektikten sonra sabah mutfakta annesine yanasir:
Annecigim iki gündür yatak odanızdan çok gürültü geliyor, kalkıp kapı aralığından baktığım zaman seni çıplak babamıin
üzerinde hoplarken görüyorum,sonra uykum kaçıyor
Anne, Ahmetin seksten henuz anlamadığını düşünerek, durumu derhal toparlar:
Ahmetcigim, biliyorsun, babanın kocaman bir göbeği var, ama zayflamak da istiyor, ben de geceleri üzerinde hoplayarak
göbeğini indirmeye çalışıyorum. Terlememek için bu işi de çıplak yapmak gerekiyor.......
Ahmet biraz düşünür :
Ama annecigim boşuna uğraşıyorsun bu  sıkıcı işle
Anne endiseli:
Neden Ahmetcigim ?
Çünkü senin evden erken çıktığın günler komşu Düriye abla geliyor ve babami üfleyerek yeniden şişiriyor
KARGO DAHIL SATILIK DETAILING URUNLERI (TIKLAYIN)

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Temel Afrikaya safariye gider ve maalesef aslan avındayken bir grup
aslanın saldırısına uğraması sonucu kolları, bacakları ve cinsel
organi kopar.*

*O ilkel kosullarda uzun operasyonlar sonucunda Temel'in kopan bacaklarının
yerine panter
bacakları, kopan kollarının yerine maymun kolları, kopan çükünün
yerine de fil hortumu takılır.*

*Temel memlekete döndügünde halini gören arkadaşı Dursun sorar:
- Ula Temel nedur ha bu hal ?
Temel :
- Sorma Dursun, ama Allaha sukur panter kibi koşayrum, maymun gibi
tırmanayrum, ha bi tek şu çükümden şikayetum vardur.
Dursun:
- Haçan niyedur ?
Temel:
- Ula nerde bir tutam ot görse tutup kötüme sokayi.
KARGO DAHIL SATILIK DETAILING URUNLERI (TIKLAYIN)

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"
Adam:"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez, bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?"

Temel cevap verir:"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Ugur A.

• Ziyaretçi
Bir adam yalan dedektörü almış.
Akşam yemeğinde denemek istemiş. Oğluna bugün neredeydin demiş.
Oğlu da okuldaydım diyince dedektör ötmüş. Sonra oğlu itiraf etmiş, erotik bi filme gitmiş sinemada.
Babası da kızmış, oğluna " ben senin yaşındayken erotik nedir bilmezdim bile" demiş.
Dedektör yine ötmüş.
Bunu duyan anne gülmüş ve demiş ki " al işte senin oğlun" demiş. Dedektör yine ötmüş

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
UZUN EVLİLİĞİN SIRRI KONULU SEMİNERDE KONUŞAN 50 YILLIK EVLİ TEMEL DİYOR Kİ;

- EŞ...İME HEP İYİ DAVRANDIM,MEMNUN ETTİM, EN ÖNEMLİSİ 25. EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ONU AMERİKA'YA

GÖTÜRDÜM..

SEMİNERE KATILANLAR SORMUŞLAR;

-PEKİ 50.EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE EŞİN İÇİN NE YAPACAKSIN?

TEMEL GAYET SAKİN CEVAPLAMIŞ:

- GİDİP ONU GERİ GETİRECEĞİM !:bnn:
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı ozencan43

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Dikkat

Egitmen doktor senenin ilk gunu tip fakultesi ogrencilerini etrafina toplamis bir kadavranin basinda derse baslamis.
Bakin arkadaslar, tum doktorluk hayatinizda dikkat etmeniz gereken iki nokta vardir.
1. Kesinlikle ve kesinlikle igrenmeyeceksiniz... der ve parmagini kadavranin kicina soktuktan sonra parmagi agzina sokar ve
ogrencilere donup hadi bakalim aynisini yapin sirayla der. Ogrenciler sirayla ayni hareketi tekrarlarlar bitince.... doktor konusmasina
devam eder.
2. onemli nokta ise DIKKAT"dir.. Ben biraz once kadavranin kicina isaret parmagimi, agzima orta parmagimi sokmustum .....

Çevrimdışı seyyah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Osmanlı zamanında, Diyarbakır köylerinden bir delikanlıyı ailesi okusun adam olsun niyetiyle İstanbul’a tahsile yollamış.

Delikanlı, o zamanki adı Mekteb-i Kuzat olan Hukuk fakültesine girmiş ve oradan mezun olmuş.

Köyüne dönecek, tek vasıta var; at veya eşşek. Bir eşek satın alıp yola koyulmuş.

Günlerce yol aldıktan sonra bir gün iyice yorulunca bir ağacın gölgesine sığınmış.

Birkaç saat uykudan sonra bakmış ki, hayvanı yok.

Derken karşıdan bir çoban çıkagelmiş. Çobandan hayvanı soracak ama şu kadar tahsilden, terbiyeden sonra

“hemşerim, eşeğimi şu ağaca bağlamıştım. Ben uyurken yularını çözüp kaçmış, onu gördün mü?” diye soramaz ya.

Kendine yakışır bir dille başlamış derdini anlatmaya

“şu karşıda görünen enacir(incir) ağacının zil-i kebirine(büyük gölgeliğine)

kayd-u bent eylediğim (bağladığım) dabbe(hayvan),

nevmim galebe edip hâbe erdikte(uykuya dalınca)

cezmü bağın çözüp hâl-i firarı irtikap eylemiştir.(ipinden kurtulup kaçmıştır)

Hangi bende azimet eylediğinin lütfen ihbarı.(hangi tarafa gittiğini lütfen bildiriniz)

Zavallı çoban hiçbir şey anlamamış, Arapça dua zannetmiş ve;

“Hudeşte râzı be beyim. Duavi pür bâşa. Serinim bine figi”

(Beyim Allah razı olsun. Duan çok iyidir. Başıma üfür) demiş.

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Japonyada hırsız yakalayan bir robot üretilmiş..
Amerikada 5 dakikada 118 hırsız yakalamış.
İngilterede 5 dakikada 80 hırsız yakalamış,
İtalyada 5 dakikada 50 hırsız yakalamış,
Türkiyede 5 dakikada robotu çalmışlar :++::++::++::++::++:

[FONT="]  
[/FONT]
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta

Ugur A.

• Ziyaretçi
Eve geldiğinde karısını âşığıyla basıyor. Hemen atlıyor adamın üstüne, alıyor altına ve başlıyor yumrukları patlatmaya.
Bu sırada kadın üryan vaziyette cazgırlık ediyor edepsizce:
-Vur herifim,vur aslanım! Bu namussuzun mahallede yapmadığı karı kalmadı.
Derken, âşığı bir punduna getirip üste çıkıyor ve bu sefer o başlıyor kadının kocasını dövmeye.
Kadın duruma hemen uyum sağlayıp, devam ediyor bağırmaya:
-Vur, vur! Ne kendi yapar, ne de bırakır ki başkası yapsın!

Çevrimdışı seyyah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bir gün padişahın aklına köylü-möylü, ekmek-mekmek, ev-mev fakir makir gibi konuşmaların neden  yapıldığı gelir ve ferman verir "neden böyle konuşuluyor cevabı verene  ağırlığı kadar altın verecem". Aslında cevabı basittir ama işin ucunda kelleden olmak ta var. Birgün yaşlı ve çok  bilgin birisi padişahın huzuruna gelir ve başlar anlatmaya: "Padişahım sizin oturduğunuz şâşâhaneler ev, bizim oturduğunuz virahaneler mev, sizin önünüze sunulanlar yemek, bizim on çocuğun gırtlağından geçirmeye çalıştıklarımız memek, sizin giydiğiniz gösterişli elbiseler giyecek, bizim giydiklerimiz miyecek, nur içinde yatsın babanız padişahtı, siz ise madişahsınız.

Çevrimdışı ozencan43

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ZEKİ KÖPEK

Adamın biri Afrikada safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek;bir gün ormanda dolaşıp ,kelebekleri kovalar,çiçekleri koklarken kaybolduğunu farketmiş. Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki karşıdan bir leo...par geliyor ve belliki... günlük yiyeceğini arıyor. "Şimdi başım dertte" diye düşün...müş minik köpek. Etrafına bakmış yerde kemik parçalarını görmüş. Hemen arkasını leoparın geldiği yöne dönerek kemikleri yemeye başlamış,bu arada da arkadaki haraketi kestirmeye çalışıyormuş.Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmuş "Ne kadar lezzetli bir leoparmış.Acaba etrafta bundan bir tane daha varmıdır ki?" diye sormuş. Bunu duyan leopar bir anda donmuş kalmış ve en yakındaki ağaca tırmanarak dalların arasına saklanmış. "Tam zamanımda kurtardım yoksa bu köpeğe yem olacaktım" diye düşünmüş leopar. Bütün bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki bir maymun olanları izliyormuş. Bildiklerini kullanarak leopardan kurtulacağını düşünmüş. Leoparın yanına giderek neler olduğunu anlatmış.Leopar köpeğin yaptıklarına çok sinirlenmiş ve maymuna "Atla sırtıma gidip şunu yakalayalım" demiş. Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla birlikte yaklaştığını fark etmiş. "Şimdi ne yapacağım" diye düşünürken kaçmaya teşebbüs etmemiş. Bunun yerine arkasını leoparın geldiği yöne dönerek,kemikleri yemeye devam etmiş. Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmuş; "Bu aptal maymunda nerede kaldı ? Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok".....  :D:D:D:D:D

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fıkra değil ama komik bir olay.:)

Alıntı
Türkiye'de online yemek sipariş işinin çok zor olduğunu dile getiren Aydın, Yemeksepeti.com'la ilgili ilginç bir olayı şöyle anlattı: "Gece 24.00 gibi iki kızdan yemek siparişi geliyor. Sipariş notunda da 'Siparişimizi hemen getirmeyin. Uçuştan yeni geldik. Duşa giriyoruz' yazıyor. Normalde yarım saat, kırk dakikada ulaşacak olan sipariş 11 dakika sonra kapılarına gidiyor. Görevli arkadaşı kapıda 2 erkek karşılamış. 'Kusura bakmayın, çok açtık' demişler. Böyle şeylerde başımıza geliyor" dedi.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI