Opel servisleri hep eleştirilere maruz kalmıştır genel olarak ilgisizlikleriyle hatırlanır ve anılırlar.Ben ise memnuniyet yazmak istiyorum.
Belki gereksiz bir paylaşım olabilir ama ben yine de paylaşmak istiyorum Aracımın gösterge panelinde oluşan soyulmalar vardı servise başvurdum pek ümidim de yoktu zaten ilk başta bunlar büyük ihtimalle yıkamacıların silmesinden olmuştur dediler ancak biraz ısrar ettim yeni araba olduğunu müşteri memnuniyeti için birşeyler yapılamaz mı dedim incelenmek üzere resim çekildi ve bugün aracın gösterge paneli yenisi ile değiştirildi hatta daha da sevindirici olan madem değişecek 2010 model araçlardaki göstergede krom görünümlü kaplamalar yok krom olanı ile değiştirebilirmiyiz dedim ve nitekim öyle de oldu ve gayet de ilgililerdi çok memnun kaldım panel gözümün önünde sıfır kutusundan çıkarılıp aracıma takıldı.
Buradan Diyarbakır Opel Yetkili Servisi Canlar Otomotive ve garanti sorumlusu Eşref Beye Teşekkürü borç bilirim.Okuyan herkese de ayrıca teşekkür ederim.