0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskihisarın yeri neredeydi? ben genelde balgat doğuşa uğruyorum ankarada nesligül hanım vardı orada golfü ondan almştık tanırsın belki
bayramda açıkmısınız
kısmet güzellik yaparsan neden olmasın seneye bu zamanlar falan
bayramda saırım 11 günlük falan bir tatil var. belki ankarada olursam uğrarım. belki site ile buluşma falan yaparz.
cumhuriyet bayramını fırsat bilip derslerden bir hafta kaçamak yaptım gece gelirken o beyaz transporter duruyordu scirocco yoktu galiba inanç abi babamla bi ara yanına uğramayı düşünüyoruz işler bi ciddileşsinde
Herzaman beklerim ömer.Araç almak falan önemli değil gelip bi çayımı için sohbet edelim o bile yeter benim için.
Arkadaşlar bugün hayırlısıyla işbaşı yaptık.Şuan eğitim aşamasındayız.Ayrıca bilgisayarlarımız ve diğer donanımlarımız henüz gelmedi.Bu yüzden kendimize ait bir dahili numaramız yok şimdilik.Fakat siparişler verilmiş sanırım en geç 1 hafta içerisinde hazır olcak herşey.Tam olarak araç satışı o zamanlar başlar.Sercancım senin bahsettiğin navigasyon cihazına baktım fakat zenec marka değilde başka bir marka cihaz vardı.Şuan ismi aklıma gelmiyor fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 560 TL civarıydı.Ayrıca yeni kasa passat kasımın 3.haftası, yeni kasa jetta ise 2011 şubatta satışa sunulacak.Yeni kasa passatın başlangıç fiyatıyla ilgili bir takım söylemler var.Doğuş otomotiv genel müdürünün bir açıklaması sanırım.51.900 TL gibi bir fiyat söz konusu.Ancak bu fiyat resmi bir fiyat değil.Farklı bir fiyat olursa şaşırmayın diye söylüyorum Ayrıca 1.4 TSI motor giriş seviyesi olacak.1.6 TDI 105 HP ve 140 HP gelecek.Fakat bunlardan 140 HP olanı büyük ihtimalle sipariş üzerine gelecek.Ama sonuçta isteyen getirebilecek.Muhtemelen 105 HP yazılımla 140 HP olabilecek.Bu yüzdende 140 HP' ler sipariş üzerine gelecek.