škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Araç Tavsiyeleriniz..

Ziyaretçi · 104 · 31188

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsann

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;153745
Ben Juke 'ı inceledim fuarda, aslında pek incelemedim çünkü araç gerçekten gözüme çok kötü geldi herkezin görüşüdür bilemem ama, aşırı tipsiz bir araç iç dizaynınıda beğenmedim çok sade ucuz duruyor Nissan'dan beklemezdim böle birşey,ama bu araç tutulcak gibi geldi gözüme çünkü ilgi yoğun, Dacia Duster'ın tipi bile daha hoş bagaj kapasitesinin resmini cektim buyrun, ( Nissan duymasın feci eleştirdim :D )
Tasarımı konusunda fikirler çatışıyor,kimine farklı geliyor kimine basit. Başka çektiğiniz fotoğrafı var mı aceba?

Çevrimdışı mertozbek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ihsann;153750
Tasarımı konusunda fikirler çatışıyor,kimine farklı geliyor kimine basit. Başka çektiğiniz fotoğrafı var mı aceba?

bnde baktım fuarda yasınız kaç bilmiyorum ama bir genç için güzel bence beğendim :) bence bir genç yadabir bayan aracı olabilir anca diye düşünüyorum

ihsann

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mertozbek;153757
bnde baktım fuarda yasınız kaç bilmiyorum ama bir genç için güzel bence beğendim :) bence bir genç yadabir bayan aracı olabilir anca diye düşünüyorum
Genç sayılırım,ondan hoşuma gitmiş olabilir :) Her ne kadar büyük bagaj ihtiyacı olmasa da çok küçük olması da dezavantaj olabilir ilerleyen zamanlarda..

ihsann

• Ziyaretçi
Tekrar merhaba,iyi akşamlar :)
Yükselen fiyatlar doğrultusunda hala karar verebilmiş değilim, Ambiante  Tdi Octavia olmuş 46 bin lira.. Boş da olsa Superb Tdi 53 bin lira..  İktisatçı meslektaşım Hakan Erdoğan kardeşimin de değerlendirmelerini  okudum,sonuna kadar katılıyorum,nerdeyse boş Octavia ya 46 bin veresim  gelmiyor.
Ben mi bulamıyorum yoksa gerçekten mi alternatif yok çözemedim :)
Maksimum 40-45 bin lira bütçe ile kasası-bagaj hacmi küçük  olmayan,dizel,çok üst donanımı olmayabilir,araç tavsiyelerinizi  bekliyorum yeniden :)
Fiat Punto Evo Dynamic Multijet aklımı çeldi ama araç çok küçük,onun  dışında fiyat-donanım iyi geldi bana. Linea'da kampanya varmış,30 binden  başlıyor ama yerli üretim,güvenemedim. Bravo iyi ama pahalı..
Focus Mart gibi gelecek sanırım ama 45-50 den aşağı gelir mi bilmiyorum..
Honda iyi hoş ama dizeli yok,Lpg ile de uğraşmak istemiyorum.
Diğer yandan biraz açılıp Suberp almak var ama o motor o kasayı rahat taşır mı aceba?
Sizin tecrübelerinizi dinlemek isterim..

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Renault Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi 105 bg.

(reno teneke vıdı vıdı falan edecekseniz uğraşamam, yazılmamış sayın ;))

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Astra sedan'ın 1.3 CDTi enjoy'u (90hp) 39.700 tl.

ihsann

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;191294
Sport Tourer'a baktım,siz tercih ettiniz diye açıkçası,ama görüntü olarak pek hitap etmedi. Privilege HB Megane da 47 bin civarında,o da çok geldi..
Alıntı yapılan: turker;191299
Astra sedan'ın 1.3 CDTi enjoy'u (90hp) 39.700 tl.
Yeni kasası çıktı diye çok düşünmedim ama fiyatta indirim olursa düşünülebilir aslında,sağolun.

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Juke hoşunuza gittiyse bagajı ve iç hacmi iyi, quasqai nin fiyatlarıda çok,onu sölicektim ama, Skoda yeti de olabilir 39.000den başlıyo 1.2 TSI baz model 36.000e kadar düşerler, son olarak Astra güzel tercih olur bende düşünmüştüm :)
-------------------------------------------------

ihsann

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;191334
Juke hoşunuza gittiyse bagajı ve iç hacmi iyi, quasqai nin fiyatlarıda çok,onu sölicektim ama, Skoda yeti de olabilir 39.000den başlıyo 1.2 TSI baz model 36.000e kadar düşerler, son olarak Astra güzel tercih olur bende düşünmüştüm :)
Juke 49 bin liraya kadar çıktı :) Yeti de benzinli olduğu için düşünmedim. Astra Sedan fena değil gibi,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-1-300-kmde-aksesuarli-1-3-cdti-111-yil-ozel-seri-orjinal-40408137/detay
Fiat Linea da 1.3 multijet 30.800 liste fiyatı,Stil paketi ile 32 ye geliyor,servis-bakım-yedek parça yönünden düşününce mantıklı geliyor,500 lt bagaj hacmi var ama kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-0-km-dizel-active-plus-41841235/detay?source=promotion_topl

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Linea kullandım, etrafı rahat göremiyordum o arabada, görüş açıları çok sıkıntılı.

Gearbox

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ihsann;191447
Fiat Linea da 1.3 multijet 30.800 liste fiyatı,Stil paketi ile 32 ye geliyor,servis-bakım-yedek parça yönünden düşününce mantıklı geliyor,500 lt bagaj hacmi var ama kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-0-km-dizel-active-plus-41841235/detay?source=promotion_topl

fiat lineayı tavsiye etmem araç çok hantal. onun yerine toyota corolla olabilir.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
1.6 mJet 290 torklu olanı almak lazım Linea'da, uçuyor makine o da biraz tuzlu :)

Gearbox

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;191460
1.6 mJet 290 torklu olanı almak lazım Linea'da, uçuyor makine o da biraz tuzlu :)

o araç için hantal denemez:)

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
linea bende tavsiye etmem, kalite yok pek birde arka koltuklara oturduğumda boyum 1.78 cm olmasına rağmen kafam tavana değiyor :D
ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

Çevrimdışı hypetrax

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;191294

Megane sport tourer renaultun en beğendiğim arabası.Teneke diyenlere DHde land rover jeeple kaza yapan bir arkadaşın yazısnı okumasını tavsiye ederim.
Ayrıca megane sport tourerler İthal ve Lazer kaynak.

40-45 Bin Dizel aradığınıza göre Fluence önerebilirim.
Bizde Extreme 1,5 DCİ 105 beygirlik modelinden sipariş verdik.Fiyatları yılbaşından sonra 1.5 bin gibi arttı.
Sahibindende 2-3 satıcı görmüştüm oyak üyesiyle alıp daha sonra satanlar vardı 40 bine satıyorlardı öyle bulursanız kaçırmayın derim.Bizde oyak kampanyasıyla aldık aracı 36 bine.

İlla sıfır takıntınız yoksa Fluencein en full modeli deri koltuk+navi+17'' jantlı modelini 44,500 e koymuşlar.Bu aracın sıfırı şuan 54,550 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-42194172/detay?

Şahsi fikrimide söyliyim gidip aynı paraya Extreme alıcağıma privilege 10binde 2.el araç almayı tercih ederim.