škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

octavia 2005 ambiente alarm sorunu

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hbahadir

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
merhaba ben yeni katıldım aranıza formun genç uyelerindenim kanımca :)
benm aracımın alarmla ilgili bi sıkıntısı var büyük ihtimalle.. ilk önce arabayı içindeyken kitledim ve içinde hareket ettim sallandım kapıyı zorladım direksiyonla oynadım bi hırsızın yapacagı herseyi yaptım ama banamısın demedi.. aynı seyi dısardan da denedim salladım arabayı kapıları zorladım yine sonuc aynı.. acabadevreye sokmak için alarmı baska bi yöntemmi var anlayamadım.. bilen kimse varsa yardım ederse sevinirim.:)

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu

1.6 MPI octavia ambiente
Mercedes E320 Avantgarde

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öncelikle hoşgeldiniz.
sorununuza gelince aynı dert bende de var.2003 octi collection model envai çeşit özellikler varken alarmın olmaması düşünülemez.Ama özel servise gittiğimde alarm sesini çıkaran ses aparatının bozuk olabileceğini söyledi ama bana inandırıcı gelmedi.Bende arkasını aramadım.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ambiante alarm var mı?ben sırf eleganceda var diye biliyorum bide makyajlı ambiantelerde var.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: fenomen;149283
Öncelikle hoşgeldiniz.
sorununuza gelince aynı dert bende de var.2003 octi collection model envai çeşit özellikler varken alarmın olmaması düşünülemez.Ama özel servise gittiğimde alarm sesini çıkaran ses aparatının bozuk olabileceğini söyledi ama bana inandırıcı gelmedi.Bende arkasını aramadım.

Kapıda panik alarm düğmesi var mı?

Çevrimdışı octobus

• AŞK-I OCTAVİA
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Sol sütun içinde 2 adet işlem gören bir düğme olması gerekiyor  alarm ve araç çekilmesi ile ilgili bir düğme.en azından bede ki elegansta var.
[SIGPIC][/SIGPIC]OCTAVİA ELEGANS 07

Çevrimdışı hbahadir

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;149320
Ambiante alarm var mı?ben sırf eleganceda var diye biliyorum bide makyajlı ambiantelerde var.
ambiente de olması lazım çünkü arabayı sıfır almıstık biz ilk aldıgımızda bi kere öttürmeyi basarmıstım :) ama bi daha da ses çıkmadı

Alıntı yapılan: lrfan;149321
nedir panik alarm düğmesi ?

Alıntı yapılan: octobus;149332
Sol sütun içinde 2 adet işlem gören bir düğme olması gerekiyor  alarm ve araç çekilmesi ile ilgili bir düğme.en azından bede ki elegansta var.
sol sütünda bi tane düğme var üzerinde araba resmi ve ses dalgaları var. alarmı andırıyor ama ne yaptıysam beceremedim :(

1.6 MPI octavia ambiente
Mercedes E320 Avantgarde

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;149321
hocam hangi kapıda ve neresinde nasıl bişidir? resim falan varsa memnun olurum.ayrıca o düğme varsa kendimiz mi aktifleştireceğiz?
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2010, 19:04:16 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Muhlis OZTURK

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim aracta icinde ziplayinca otmeye basliyor, ambiente makyajli.

Gerci mahalledeki cocuklarin benim arabanin icinde ziplamami gorunce bastiklari kahkahalar alarm sesini bastirmisti, ama olsun otuyor iste :P.

Çevrimdışı hbahadir

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muhlis OZTURK;150689
Benim aracta icinde ziplayinca otmeye basliyor, ambiente makyajli.

Gerci mahalledeki cocuklarin benim arabanin icinde ziplamami gorunce bastiklari kahkahalar alarm sesini bastirmisti, ama olsun otuyor iste :P.
o zaman benm araçta bi sorun var çünkü ben arabann içinde horon teptim ama banamısın demedi :)
peki direk arabnn içine binip kapıları kilitlediniz her hangi bi tus kombinasyonu yaptınız mı acaba??

1.6 MPI octavia ambiente
Mercedes E320 Avantgarde

Çevrimdışı Muhlis OZTURK

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aracin icine binip anahtardan kilitledim, sonra isin komik kismina gectim.  Hareket etmeden, icerden kapi kolundan kapiyi acmaya calisirsanizda ayni sey oluyor